Napsat recenzi

Nam se libilo,ale..

Recenze hotelu Zante Royal Resort **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 654x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd jsme kupovali velmi levne jako last minute,takze jsme neocekavali zadme zazraky. Velmi mile nas potesilo pekne ubytovani,zrejme jsme meli stesti a dostali jsme pokoj superior se dvema loznicemi. Zbytek arealu spise zastaraly,ale my jsme na hotelu moc casu netravili. Pro starsi a rodiny s detmi by mohla byt prekazkou cesta na plaz (nekolik schodist nebo obchazeni celeho velkeho arealu). My jsme zvladali i s rok a pul starym ditetem,ale pohodlne to neni. Jidlo se casto opakuje,ale je pomerne na vyber. Bohuzel jsme byly koncem sezony,kdyz uz bylo v hotelu par poslednich hostu,tak vyber jidel znacne proridl a nekolikrat jsem

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Velmi mile nas potesilo pekne ubytovani,zrejme jsme meli stesti a dostali jsme pokoj superior se dvema loznicemi. Zarizeni bylo pekne nove a ciste. Uklid fungoval kazdy den. Koupelna byla starsi a nic moc,ale kvuli te jsme na dovolenou nejeli. Citlivejsim povaham nedoporucuji,protoze zde vecer probiha pomerne hlucna zabava u bazenu. Mozna jsme meli jen smulu na pokoj,ve kterem bylo vse slyset.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Rada bych dala vyssi hodnoceni,ale byli jsme poslednich 14dni sezony,kdyz uz byl hotel temer prazdny a se stravou si moc hlavu nedelali. Prvni tyden byl celkem velky vyber,takze nevadilo,ze se jidlo opakuje a clovek si vzdy neco vybral. Nebyl to zadny gurmansky zazitek,ale clovek si vzdy neco nasel. Posledni tyden,kdyz odjela velka cast turistu,tak se vyber znacne zmensil a parkrat jsme narazili i na jidlo,ktere uz bylo pomalu samo na odchodu. Dokonce jsem personas upozornila na skazene konzervovane ovoce,ktere bylo stazeno,ale pro velky uspech bylo druhy den naservirovano i s kvasici penou zmovu. Jeste se nam podarilo ochutnat rajcata v salatu,ktera uz take mela dost. Ve vyberu jidel mi velmy chybelo cerstve ovoce,ktere bylo podavano jen u snidane a to jen pro prvnich par nejrychlejsich. Na platky nakrajeny pomeranc a par kulicek hroznu. Prvni den nas nepustili na snidani,i kdyz bysme ji po priletu krasne stihli. Duvodem bylo,ze dostaneme snidani posledni den. Pri odjezdu nam naservirovali pouze sladkou buchtu bez moznosti vyberu. Na svaciny jsme nechodili,byl pouze tvrdy toast s malou vrstvou masla a v nem pul platku syra a sunky. Mozna neco sladkeho jako zmezlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybaveni pro nas bylo dostacujici,neprijeli jsme se kochat hotelem,ale spise plazi. Na hotelu byla velka nabidka zajezdu a pujcovna aut. Auto jsme vyuzivali velkou cast pobytu a uzivali si spise krasy ostrova nez hotelu. Personal byl mily a ve versine pripadu vstricny,i kdyz v jidelne jsem parkrat problem mela. Pri upozorneni na nekvalitni (skazene) jidlo.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Plaz je mala a velkou cast zabiraji placene slunecniky a lehatka. Lidi co neplati se pak mackaji na malem kousku plaze nebo mezi lehatky. A to nas uz koncem sezony moc nebylo. Neumim si to predstavit v hlavni sezone.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Blizke okoli hotelu je spise neudrzovane a nezajimave. Kousek dal od hotelu jsou krasne piscite plaze bez lidi a ostrov je plny krasnych mist. Pokud si pujcite auto a zajedete kamkoliv na plaz nemuzete udelat chybu. Paradoxne nejmene se nam libily plaze vyhlasene kvuli zelvam. Spousta lidi,spina a zvirat mi bylo lito.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nejeli jsme na dovolenou kvuli hotelu,ale kvuli cestovani a plazim. Ty jsou na Zakynthosu nadherne a nad nase ocekavani. Jidlo v restauracich bylo uzasne. Nam se az na par detailu dovolena moc libila a i presto,ze hotel nebyl nejluxusnejsi,tak bych se do nej vratila (za cenu last minute to myslim bylo odpovidajici).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání