Napsat recenzi

Velké varování

Recenze hotelu Sunny Garden Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 627x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Sunny Garden neodpovídá cenově ani hodnocením tří hvězdiček.

Dlemého názoru max.2 hvězdy.Prezentovat ho jako hotel v zahradě je opravdu přehnané.Zahrada je malá,špatně udržovaná s pobíhajícími slepicemi a kohouty,kteří kokrhají již od časného rána.Slepičince všude včetně okolí bazénu nevyjímaje.

Pokoje nejsou vybaveny sat .televizí ani telefonem,jak je nabízeno.Na otázku k paní delegátce Sylvii proč není sat k dispozici(hrála Sparta),nám bylo s arogancí odpovězeno:přece jste se nepřijeli do Řecka dívat na televizi.

Tuto osobu bych chtěla obzvlášť vyzdviíhnout vjasném světle. Arogantní,neochotná paní,která neporadí,pouze se stará o prodej předražených výletů. Nabízený výlet od pí delegátky(2 dosp. 56 eur,2 děti 30 eur)přijde tedy tuto rodinku na 86 eur,zatímco v městečku v cest kancelářin pouze na 30eur.(dospělí 15 eur,dítě do 12 let zdarma).

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Úklid každý den,jediné pozitivum.Malý sprchový kout velikosti plechu na pečení,voda vytéká po celé koupelně.Chybí polička,věšáček. Pokoj stroze vybavený. Na přespání dostačující,občas vás píjdou navštívit mravenci.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Pana kuchaře bych nejraději poslala do kurzů vaření.

Sále se opakující jídla,z příloh pouze těstoviny,hranolky a nepoživatelná kaše pravděpodobně z prášku.Polévka fazolová 11x z 12 -ti dní.

Co zbylo od oběda dostanete s malou úpravou k večeři. Úplně mě dostala řecká musaka bez brambor udělaná ze zbytku hranolek.

Snídaně uspokojivé. Malý výběr pečiva,pouze toust.chléb a svět.bageta.Nefunkční kávovar a zkyslé mléko nebylo vyjímkou.Co se týká ovoce pouze meloun a nahnilé hr.víno.

All incluzive to nebylo ani náhodou. Chceš balenou vodu,kup si jí.Přijdeš o minutu později na zmrzlinu-máš smůlu.

Dle naší paní delegátky,co chceš jsi v tříhvězdič. hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Bar funguje díky stále usměvavému barmanovi Janisovi. Jiné vyžití ne.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž v prvním týdnu uklizená,ale pouze u plážového baru,druhý týden pravděpodobně díky blížícímu se konci sezony se již neuklízelea. Moře krásné teplé a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Městečko cca 450m,10 min chůze od hotelu,nabízí bezpočet taveren a obchůdků.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Pro nás velké sklamání. Nejsme nároční cestovatelé,ale za cenu zájezdu neodpovídalo prakticky nic.V porovnání s jinými hotely stejné kategorie,katastrofa.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání