Napsat recenzi

Krásná dovolená, příjemný hotýlek, nenechte se odradit !!

Recenze hotelu Sunny Garden Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 446x
Recenze se líbila: 319 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Fotek na netu je už dnes dost na to, abyste si udělali celkem jasnou představu a věděli, že to je nebo není dovča pro vás. Totéž platí o zjištění polohy hotýlku ze satelitní mapy a víte, do čeho jdete. Hotel nebo spíše komplex studií ve 4 vilkách je super, zastrčený tak akorát na kraji Tsilivi, nic vás neruší a ve městě jste za 4minuty a na pláži jednou ulicí pořád rovně . Absolutně není co vytknout, bazén čistý, klima zdarma, perfektní bar a barman.

Záleží co hledáte, pokud jezdíte do obřích resortů v Tunisu, tohle pro vás nebude.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Typické řecké ubytko, trochu holobyt, ale krásné čisté studio, ručníky i povlečení měnili častěji než by bylo třeba, v přízemí krásný balkonek s "předzahrádkou". Sprcháč, jak bylo psáno v jiných recenzích má co dohánět, ale v Řecku je zázrak i dostatek teplé vody a že teče hezky proudem :-).

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Opět s přihlédnutím k druhu hotelu, který si nehraje na pětihvězdu a ani neslibuje žádné řecké hody plné specialit byla strava chutná, vždy se dalo vybrat, vše doplňovali, snídaňový bufet se samozřejmě opakuje, ale kdo rád snídá jogurt, bude ho jíst i když tam bude 22 druhů salámu a kdo rád sladké, stejně si dá svůj koláček, ať už tam budou vajíčka nebo párky, proto mne udivují recenze těch, kteří chtěli každý den něco jiného. Vždy si bylo kde sednout, nikdo nenamítal, když jsme si odnesli kávu či víno na balkonek a s čerpáním alkoholu žádný problém nebyl (také někde zaznělo, že odmítli dolít, vůůůbec se nám toto nestalo).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

K personálu hotelu patří Yannis, bez toho by byl Sunny Garden poloviční, jinak ale všichni milí. Velmi slušné pokojské, dokonce uměly základy AJ, nebyl problém se domluvit, že přijdou později atd.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

U hotelu je bazén, který nebyl nikdy přeplněný, většinou zel prázdnotou, rádi jsme ho využívali, byl čistý a ne tak malý jako u sousedních hotelů, jedinou nevýhodou je jeho malá hloubka kolem 1,4m max.

Moře je kousíček a výhodou je, že díky poloze hotelu přijdete na tu odlehlejší a hezčí část pláže Tsilivi. Moře čisté s pozvolným vstupem, jednou jsme zažili vlny, jinak klidné.

Když jsme přišli až později odpoledne, dostali jsme i slevu na set lehátek a slunečníku.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu směrem dozadu je více méně zeleň, zahrady a pustina, takže prima a před hotelem vede samozřejmě silnice, je tu celodenní, ale normální provoz.

Hotel sám má hezkou zahradu, grilovací zákoutí, hřišťátko, kapličku, kulečník, bar, venkovní posezení a lehátka i pod stromy kousek od bazénu.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Rádi se vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Drahoslava: Naprostá katastrofa, hotel nedoporučuji - 22. 10. 2018 16:42

Před 3 lety zde byla ubytována dcera s rodinou , to bylo vše v pořádku. Proto jsme také odletěli i když recenze varovala do tohoto hotelu nejezdit. Pokoj je bez skříní.Horší však bylo jídlo platili jsme za 2 lidi 43.140,- Kč v rámci all inclusiv. Jídlo bylo nechutné a dokonce zapáchalo /uzenina opečená nafouklá omočená v rajské omáčce/.Protože se zápach šířil po jídelně a lidé jídlo po nandání na talíř odnášeli na odkládací stůl se zbytky.Kuchař tuto nabídku odnesl do kuchyně.Grilovací koutek sice na zahradě byl,ale zaprášený a nepoužívaný sloužil jako odkladiště kanystrů.Delegátka na naše prosby o nápravu nereagovala a nebo na setkání vůbec nepřišla. Jezdíme 2x ročně k moři a tak mohu srovnávat úroveň hotelů , např.občerstvení / vždy na baru v rámci all inclusiv je tác se sladkým nebo slaným pečivem. Zde nám bylo řečeno recepčím To nééé all inclusic,přestože katalog u tohoto hotelu tuto službu nabízí a CK si jí nechá zaplatit.Kupovali jsem si jídlo v marketu ve městě.Nenechte se napálit.Tento hotel není, to co byl před lety.Je to velká škoda vzhledem k jeho poloze. CK by mohl mít kontrolu kam své klienty posílá.V TSILIVI jsme byli v jiném hotelu stejné kategorie a nedá se to srovnávat. |Tento hotel bych nedoporučila ani největšímu nepříteli. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání