Napsat recenzi

Recko - Zakynthos 2018

Recenze hotelu Katerina Studios ** (Řecko - Zakynthos - Planos)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 128x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Recka jezdime pravidelne jiz 14 let a vždy jsme byli velmi spokojeni. Krasne more, plaze , skaly atd... Rekove jsou znami tim, ze jsou velmi vlidni, ochotni vam s cimkoliv pomoci, mají velmi chutna jidla a nikam nespechaji, jsou v klidu, za nicim se nehoni, coz je idealni pro odpocinek na dovolene, kde nechcete citit vsude pritomny stres z práce, nakupovani atd... Asi jediny problem s jejich pracovnim tempem budete mit, pokud budete cestovat jejich veřejnou dopravou, tam se casy moc nedodrzuji, ale zvyknete si :-D . V mestecku najdete velke množství taveren, restauraci, hospudek, obchudku atd... Rekove mají velmi chutna jidla, cerstve ryby a morske plody atd.. takze si urcite kazdy vybere a pochutna. Ceny srovnatelne s pevninou. Predtim jsme roky jezdili do Italie a Chorvatska a Recko jednoznacne vitezi.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

S ubytovanim jsme byli spokojeni. Jednalo se o klasicky apartmanovy dům s kuchyni (nadobi, sporak s digestori, lednice), socialnim zarizenim ( umyvadlo, sprcha, zachod) a několika balkony. Umisteny v klidne ulici v zahrade, s peknym bazénem a přitom jen par metru na hlavni ulici a cca 200 m k plazi. My jsme byli v 1. patre, coz je podle me lepsi nez prizemi, je tam vice soukromi. Apartman není vybaveny televizi ( tu ovšem na dovolene nepotrebuji) ani klimatizaci, ale napr. je zde celkem slusne WIFI pripojeni zdarma. Rucniky a povleceni jsou jiz v cene a několikrát za pobyt vam je meni.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Bez stravy.

Chodili jsme si sami do restauraci a taveren.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybaveni dostacujici. Soucasti apartmánu není TV ani klimatizace. TV nam stejne nechybela, pokoje mají 2 balkony, takze při celkovem otevreni dveri zde horko nebylo, tak klima nebyla potřeba a stejne by jsme ji hlavne kvůli diteti nepouzivali. Rucniky a povleceni v cene apartmanu, meneny několikrát za pobyt ( 12 dni ). Na nasi zadost nam zajistili i detskou postylku. Je zde moznost využívat pekny bazen s lehátky a slunečníky ( zdarma ). Jedine co nam asi chybelo byl nahradni klic od apartmanu, protože 1 je malo, když chce napr. někdo jit do města a někdo na plaz.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Plaz super. Cista, upravovana. My jsme chodili na písečnou plaz kousek od vstupu na plaz z nasi cesty. Primo u vstupu byly totiž na okraji plaze kaminky a hure se po nich chodilo do more. Vstup je zde pozvolny, plytky, takze vhodny i pro male deti. Dno pisecne, takze vhodne i pro napr. micove hry ve vode. Muzete bud vyuzit vlastní vybaveni nebo si na cely den pronajmout obvykle slunecnik se dvěma lehátky za 5-7 EUR - s moznosti konzumace, ale ta není povinna. Nekde jsou lehátka zdarma, ale musite si zase objednat piti atd..

Je zde i moznost ruznych vodnich atrakci tazenych motorovym clunem - kruhy, sedacka, raketa, fly fish, vodni skútry,padak nebo šlapadla.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Okoli pekne, upravovana zahrada, klidne místo a přitom jen kousek od hlavni ulice.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Recko nas opet nezklamalo a byli jsme nadmiru spokojeni. Ostrov Zakynthos je opravdu pekny a libily se nam i vylety lodi kolem ostrova, na plaz Navaho s vrakem lodi a videli jsme i morskou zelvu - karetu. I v hlavnim meste Zakynthos se nam libilo - vcetne pristavu. Recko splnuje presne to, co od dovolene vyzaduji. Pekne a ciste more a plaze, pohodova atmosféra, prijemni lide, dobre jidlo a piti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání