Napsat recenzi

Jedna z našich nejlepších dovolených - hotel Admiral na ostrově Zakynthos

Recenze hotelu Tsilivi Admiral Hotel TUI Suneo *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 1 976x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 0
  • na první procházce po okolí na první procházce po okolí
  • areál hotelu areál hotelu
  • areál hotelu areál hotelu
  • pláž u hotelu pláž u hotelu
  • východ slunce na pláži východ slunce na pláži
  • hlavní město Zakynthos z lodi hlavní město Zakynthos z lodi
  • Želví ostrov Želví ostrov
  • podél pobřeží podél pobřeží
  • jedna z plážiček jedna z plážiček
  • pláž Navagio pláž Navagio
  • z vraku pašerácké lodě z vraku pašerácké lodě
  • vrak na pláži vrak na pláži
  • Modré jeskyně Modré jeskyně
  • líná řeka ve waterparku líná řeka ve waterparku
  • waterpark waterpark
  • tobogány tobogány
  • převrhující se kyblík s vodou převrhující se kyblík s vodou

Úžasná dovolená v úžasném hotelu na úžasném ostrově. Taky bych shrnula naši letošní dovolenou na ostrově Zakynthos v letovisku Tsilivi. Byli jsme na tomto ostrově již podruhé (poprvé před 13 lety), ale v tomto letovisku a hotelu poprvé. Zakynthos je opravdu nádherný ostrov, asi zatím nejhezčí ze všech řeckých ostrovů, co jsme navštívili. Hotel neměl chybu, řekla bych lepší ***. Jedná se o hotel s bazény, je zde velký výběr výborného jídla, od hotelu všude kousek - k moři, do obchůdků, do centra letoviska, na zastávku, i do waterparku, do kterého jsme měli neomezené vstupy. Hotel je vhodný zejména pro rodiny s dětmi, dětí tu bylo dost i teď v září.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel má 2 bazény, což bylo dostačující, také dostatek lehátek a slunečníků, dětské hřiště, bar i u zadního bazénu. Hotel se skládá z několika budov, my jsme bydleli v budově B. Pokoj pro 4 osoby (2 dospělí a 2 děti) byl prostorný, se dvěma oddělenými ložnicemi. Dále bylo součástí vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, malá kuchyňka s ledničkou, televize, zrcadlo, fén a klimatizace zdarma. Pokoj má dále vlastní malou terasu s výhledem na bazén i kousek moře :) Byli jsme naprosto spokojení.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravování bylo formou all-inclusive. Nemůžu porovnávat s all-inclusive jinde, měli jsme tuto formu stravování poprvé, ale byli jsme unešení. Hlavní jídlo bylo 3x denně, vždy byly k dispozici:

-studené předkrmy (nejrůznější zeleninové i těstovinové saláty, sýry, jogurty, kompotované broskve i jiné ovoce, zelenina, ...; výborný meloun)

- hlavní chod (grilovaná i pečená masa, kuřata, ryby, masové koule, sekaná, omáčky, hranolky, brambory, rýže, špagety, těstoviny, rizota, ...)

- zákusky (nejrůznější druhy koláčů, buchet i řezů, pudinky, želatiny, 2x denně zmrzlina - 4 druhy)

Personál kmital, nikdy se nestalo, že by nějaké jídlo došlo, vždy bylo okamžitě doplněno.

Mimo hlavní jídla byl k dispozici (vždy v dopoledních a odpoledních hodinách) snack, čehož jsme my nevyužívali, jídla bylo opravdu dostatek.

Jíst bylo možné ve vnitřní restauraci, na venkovní terase před hotelem do ulice nebo venku u bazénu pod střechou.

Neomezeně fungovaly automaty na pití (perlivé i neperlivé vody, limonády, džusy), což oceňovaly hlavně děti, dále káva, víno, pivo a některé alkoholické nápoje. Za euro či dvě bylo možné si koupit frappé a míchané alkoholické nápoje.

Asi 2x za týden bylo možné se zúčastnit italského či barbecue večera, který se konal ve waterparku, což bylo příjemné zpestření.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál byl velmi milý a vždy ochotný.

Uklízení probíhalo každý den, ručníky a ložní prádlo čisté každý druhý den, každý den vynesení koše, vytřená podlaha.

Animátoři se starali o dopolední i odpolední program (zpravidla dopoledne aquagym a odpoledne vodní pólo nebo přehazovaná v bazénu). Večerní program vždy začínal minidiskotékou pro děti a poté následoval hlavní večerní program (diskotéka, řecká hudba, ...). Rušno bylo do 23 hodiny až do půlnoci.

V hotelu bylo ubytováno hodně Čechů a personál se také snažil používat česká slova :)

Od naší CK jsme měli neomezené vstupy do nedalekého waterparku, čehož jsme maximálně využívali. Líná řeka, všechny možné malé i velké skluzavky i tobogány, chrliče vody, prolézačky - všichni jsme si přišli na své :)

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž byla od hotelu vzdálena cca 150 m (chodili jsme zadem, kudy to bylo blíž), na pláži byly lehátka a slunečníky za poplatek, čehož jsme nevyužívali. Leželi jsme buď na lehátkách u hotelu nebo v moři - byla neuvěřitelně teplá voda :) Pláž je zde písčitá, ale při vstupu do moře je třeba překonat asi 2m úsek velkých oblázků. Pak už v moři zase písek. Vstup do moře opravdu VELMI pozvolný, maximálně vhodný pro děti. Pláž se ráno uklízela, bylo zde čisto, chaluhy jen sem tam. Po velké bouřce moře vyplavilo různé nečistoty, ale to je samozřejmé. Naopak jsme si ještě 2 dny po bouřce užívali velkých vln :)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je umístěn v klidnější části letoviska Tsilivi, v místě jsou ale také obchůdky a taverny. Do centra je to cca 1 km, zde můžeme doporučit i fantasy minigolf, který si děti opravdu užily, a koneckonců i my dospělí. S našimi minigolfy se nedá vůbec srovnávat! Kousek je to také na zastávku, odkud se za 1.80 euro dostanete do hlavního města Zakynthos a odtud třeba ještě dál.

Na každém kroku zde nabízejí nejrůznější výlety po ostrově. My jsme absolvovali výlet okolo ostrova lodí, což byl nezapomenutelný zážitek, součástí bylo 2x koupání na nádherných malých plážičkách na západě ostrova a 1x na asi nejznámější pláži Navagio s vrakem pašerácké lodi. Na těchto třech místech bylo bezkonkurenčně nejčistší moře z celého ostrova. Projížděli jsme rovněž okolo Modrých jeskyní, které určitě také stojí za to navštívit.

Také jsme si jeden den zajeli do nejrušnějšího letoviska Laganas na jihu ostrova, kde jsme byli před 13 lety. Musím ale říct, že nyní už bych sem na dovolenou nejela! Za těch 13 let se mnohé změnilo, nyní je to tu už tak rušné, že je prakticky hlava na hlavě, VŠUDE lehátka a slunečníky, opravdu mě to, musím říct, velmi nepříjemně překvapilo :( Dále mě dost znechutil poplatek za vstup na ostrůvek spojený s ostrovem lávkou, (kde my jsme se tehdy xkrát procházeli a byli jsme zde většinou sami!), a také všude propagované odjezdy ponorných lodí za želvami Caretta-caretta. O místech u Kalamaki, kde mají mít želvy svůj klid, ani nemluvím. Tenkrát tam byl zákaz vstupu. Teď to tam sice pořád hlídají, ale lidé zde normálně leží a chodí po pláži :( Je to škoda, co z toho těď udělali, protože v Laganas bývala určitě ta nejnádhernější pláž, kterou jsem kdy viděla. Bohatá ale tato pláž byla na sbírání mušliček, z čehož byly děti nadšené :)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem je určitě velmi dobrý a ráda bych se do tohoto hotelu někdy vrátila. Doporučuji ho zejména pro rodiny s dětmi, ty tu převažovaly. V hotelu bylo ubytováno mnoho Čechů (to jsme zatím jinde nezažili), ale mělo to něco do sebe, člověk slyšel také, kromě řečtiny a angličtiny, svůj vlastní jazyk :) Dále tu bylo dost Poláků, kteří umí být dost hluční (naštěstí to bylo až těsně před naším odletem). Hotel má myslím velmi výhodnou polohu, je to opravdu všude kousek - k moři, do centra, na zastávku, do waterparku,... Nám se zde opravdu velmi líbilo :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 58
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání