Napsat recenzi

Velice příjemná dovolená v klidné lokalitě

Recenze hotelu Daisy Hotel Apartments ** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 438x
Recenze se líbila: 515 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená se nám moc líbila. Rozhodně dobrý poměr cena/výkon. Ubytování v klidné lokalitě, velice příjemné. Milým překvapením byla lednice, dvojvařič, základní nádobí a supermarket za rohem. Snídaně kontinentální servírované, jednotvárné. Večeře výběr z menu - byli jsme celkem spokojeni. Cesta na pláž trvala maximálně 10 minut. Jen prvních cca 100 m bylo po silnici, v jednom úseku (cca 20 m) úzké, bez chodníku, a tudíž trochu nepříjemné - obzvlášť s malými dětmi. Moře nádherné, příjemná taverna Paradise nad mořem - nádhera!!! Na skále u pláže hotel Balcony s nádhernou vyhlídkou na moře a dobrým jídlem.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Klidný hotel, pohoda. Hezký, příjemná atmosféra. Na pokoji lednice, dvojvařič. Byli jsme rodina s dvěma dětmi. Bylo fajn, že bylo vyhověno našemu požadavku a dostali jsme dva pokoje vedle sebe.Jen si schovávejte pyžama - po úklidu byste je nemuseli najít - omylem nám odešlo do špinavých ručníků v rámci úklidu pokojů:-). Naštěstí se za dva dny našlo :-)

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně servírované, každý den totéž. Chyběla zelenina. Ale když jsme udělali v rámci rodiny výměnný obchod a na snídani si přinesli nakrájená rajčata koupená v supermarketu za rohem, tak jsme byli všichni spokojení. Večeře servírované, dalo se vybrat, celkem chutné, 1 pití v ceně. V žádném případě si ale nedávejte k večeři víno, které je v ceně večeře. Zkroutí vám pusu i vnitřnosti :-) Tuto chybu jsem udělala jen jednou. Jinak pivo bylo dobré :-) Velice milé bylo, že jsme v malé útulné restauraci byli většinou sami - klid, pohoda -domácí prostředí, přitom velice pěkné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Kdo je na bazén a bar, tak určitě příjemné prostředí, lehátka. Personál příjemný, spíše rodinný podnik. Pokud vyžadujete super profesionalitu, tak ta se tady až tak moc nenosí. Ale nám tu bylo milo:-)

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Cesta na pláž trvala maximálně 10 minut. Jen prvních cca 100 m bylo po silnici, v jednom úseku (cca 20 m) úzké, bez chodníku, a tudíž trochu nepříjemné - obzvlášť s malými dětmi. Moře nádherné, pláž s možností lehátek za 6 E/den i ležení na písku, bar, WC, příjemná taverna Paradise nad mořem - nádhera!!! Na skále u pláže hotel Balcony s nádhernou vyhlídkou na moře a dobrým jídlem. Jen bohužel někteří turisté nechávají odpadky na pláži, které se řeší spíše namátkou než systematicky. Nakonec to nebylo tak zlé.- První den nám propršel a v pošmourném dni jsem měla pocit, že je pláž špinavá a plná odpadků. Když ale druhý den vyšlo sluníčko, vše se proměnilo :-). Takže nakonec celková spokojenost:-).

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Prima byl malý supermarket hned za rohem v jinak velice klidné lokalitě. Trochu nepříjemné bylo, že pár metrů jsme šli na pláž po silnici bez chodníku, ještě zúžené s ostrůvkem uprostřed - takže pozor na děti! Jinak velmi jsme ocenili klid v noci - slyšeli jsme jen cikády, klapot koňských kopyt a ráno nás budilo kokrhání kohoutů:-)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Tato dovolená se nám velice líbila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jirka: Vaše spokojenost - 20. 7. 2017 3:36

Dobrý den paní Marcelo, já byl v tomto hotelu v červenci letošního roku, klidný hotel to bohužel nebyl, díky anglickým hostům a jejich denním alkoholickým dýchánkům a hádkám majitelů hotelu a jejich rodiny do pozdní noci. Snídani hodnotíte jako jednotvárnou, já to vydržel 2 dny, potom onen minimarket, večeře v celku dobrý. Řecko mám rád, byl jsem několikrát v této zemi, leč na Zakynthosu naposledy, za městem tuny odpadků povalujíce se volně kolem cesty, prezentují jako ostrov Karet obrovských, obrovský je tam jen bordel a to doslova ve všem. Je to můj subjektivní názor na danou lokalitu, nikak tím nechci zpochybňovat Váš kladný názor na tento hotel. S pozdravem Jiří Mahr reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání