Napsat recenzi

Planos apartments - Zakynthos

Recenze hotelu Planos Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 574x
Recenze se líbila: 335 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0

Původně jsme kupovali hotel Admiral, po zakoupení nám bylo sděleno, že už je plný. Nabídli nám tedy hotel Planos Apartments s tím, že je v něm méně dětí, tím pádem méně hluku pro bezdětný pár.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje byly prostorné, čisté, uklízečka fungovala. Ručníky měněné, úklid prováděn téměř denně. My jsme měli z jedné strany kurník, čili smrad a neustálé kokrhání, za to jedna hvězdička dolů.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Pokud nejste milovníci těstovin, tak nebudete spokojeni. Těstovinové saláty, lasagne a jiné těstoviny na všechny způsoby - super, vynikající. Občas hovězí maso, jinak neustále mleté maso opět na všechny způsoby( obědy, večeře). Snídaně byly klasické - jogurt, lupínky, pečivo, marmelády, šunka (nevypadala jako šunka), sýr. Občas palačinky. Jídlo řešeno formou bufetu, jídla byl dostatek, akorát lidi se chovali jako hovada (Češi, Poláci, Rusáci). První dva dny jsme byli z jídla nadšení, ale poté jsme zjistili, že se vše opakuje stále dokola, tudíž pokud máte ubytování na delší dobu, tak Vám to jídlo bude lézt i ušima. (My 12dní). Na jídlo jsme chodili do vedlejšího hotelu, což už poté bylo otravné. Dopoledne a odpoledne byl i snack, kde byli hotdogy, hamburgery, tousty a hranolky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál byl příjemný, ochotný a domluvili jste se i polsky, anglicky samozřejmě. Animátor byl Rus, kluk při těle, zábava téměř katastrofa. Spíš to neměli moc dobře vymyšlené.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž u hotelu byla příjemná, ikdyž moc času jsme tam netrávili, zkoušeli jsme totiž i jiné pláže. Všude na Zakynthosu je vstup do moře hodně pozvolný a hloubka je daleko od břehu. Moře mělo fajn teplotu, akorát tím, že je ze začátku moře jen po kolena, tak to bylo vyhřáté jako kafe. Nejhezčí pláže Navagio,Xigia,Gerakas,Banana beach. A taky pláže ktere jsou přístupné lodí. Mohu doporučit celodenní výlet lodí. Uprostřed hlavní ulice Tsilivi přímo v nejprudší zatáčce naproti restauraci bianco a rosso je prodejna výletů jmenem MyTours a teměř každý den od 15:00 je tam češka Tereza a ta vám vše ukáže vysvětlí. My jeli na celodenní výlet kolem ostrova se 3 koupáními každé uterý s českým výkladem za 23euro na osobu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu bylo fajn, akorát nám smrděly kurník a popelnice.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Dovolená se nám líbila, jezdili jsme na čtyřkolce, tudíž jsme viděli celý ostrov. Všude bylo hodně Čechů, Poláků,Rusů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání