Napsat recenzi

Želvy

Recenze hotelu Poseidon Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 293x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel velký,rozdělen na několik část,bezbar.přístup,výtahy,krásná zahrada,terasa s výhledem na moře.Uklizeno jak u barů tak na pláži,v hotelu prostě čisto,dohlíží na to sám pan majitel osobně s úsměvem na tváři.Strava výborná a pestrá každý si vybere.Možno taky hlídání dětí a t o v klubu od *****.Recepce 24h.......

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Skvělé,každý den výměna ručníků,úklid,čisto uklizeno po celým hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava skvělá,velký výběr z masa i příloh,zelenin.salátů,ovoce,zmrzliny,pečiva,nápojů....Může se sedět při stravování ve vnitř i venku na terase s výhledem na moře ve vnitř s klimo.a poslechem hudby.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na pokoji klimo,lednice,tv,noční stolky s lampi.,postele s lam .roštem a vysok.matracema na proti postel. velké zrcadlo a v něm je možno vidět moře a to samý na toaletě opět zrcadlo a v něm pohled na moře,fen,vana,umyvadlo,závěs.V místnosti je trezor za poplatek ve skříni.Dveře na balkon velké a prosklené,možno použití zástěny proti komárům.Na balkoně 2 židle,1stůl,1sušák a opět krásný výhled na moře pláž,kopce,hotely a bazény,bar,záleží kde bydlíte my bydleli v pokoji 437 ve 3.patře.Služby skvělé,personál ochotný a usměvavý,snaží se ve všom pomoci.Recepce 24h.v noci ještě ochranka,která hlídá aby se nedostal do hotelu kdo tam nepatří.Barů je tam několik.U bazénového baru ,občerstvení teplé,zmrzliny a to skoro celý den,nápoje.Uplážového baru nápoje alko.,nealko.Možno taky káva ,čokoláda,preso...celý den z automatu.Bar u recepce alko .,nealko .nápoje a opět míchané nápoje jako u pláž.baru.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Přístup do vody pozvolný,mělko a to nej, nej,je že můžete plavat se želvami a to rovnou naproti hotelu směr bojky do prava,ale i leva,je to nádherný zážitek plavat se želvou ,potápět se s ní,možno hlazení až mazlení,vydržela plavat po boku nás,nechala se hladit mrkala potápěla se se synem a opět vynořila čím jsme sní mluvili víc a chválili ji tak ona jako by tomu rozuměla a nechala se hladit,a plavat sn ía držet seji ,ale jen zlehka ne aby tahala ona,ale my plavame sní,tenhle zážitek trval nejmín 1h ,pak mi se sní rozloučli a plavali ke břehu.Ještě pak jsme se setkali se želvami,ale ty nebyli už tak přítulný ,tu naší jsme jsme pojmenovali Miláček.Jinak směr přístav do prava je možnost pohlazení želvy přímo v přístavu a to kolem7h ran.Tenhle zážitek vám umožní místní rybáři,přivolají ji pomocí klacku ,kterým tlučou o zábradlí lodi a ona připluje,rybář veme klacek na něm má uvázaný vlasec,na konci vlasce potrava pro želvu,tím ji přiblíží vám, pozvou vás na lod a tam máte možnost si ji pohladit a vyfotit se .A kolik to stojí,jen dobrovolný příspěvek ,záleží kolik kdo dá do kýblíku a může a nemusí dát nic,my dávali kolem 1e.Na pláži lehátka za poplatek,na zahradě u hotelu zadarmo,možno vidět i na moře,nebo bazén,záleží na vás kde chcete ležet jestli u baru nebo u sprchy,pod palmama ,nebo jen na sluníčk.K lehátkům je stoleček,křeslo a slunečík je jich dostatek.Také kousek od hotelu je lehátko ve vodě se stolkem.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Kdo má rád bary a hudbu bude spokojenej.My tam jeli kvůli želvám a to se nám splnilo.DISKO a různý šou,vodní párty.........to je tam každý den.V okolí je strašnejch barů ,restaurací,samozřejmě barová ulička,to vše tam ožívá po24h až do rána,ráno je tam možno vidět hodně opitejch Ang na plaži a to do 6hran. pak jdou do hajan a je klid.Tím to má výhodu ,že dopoledne je mín lidí na pláži.Jinak obchůdky v okolí také jsou,ale je lepší jet do Zak.města.Když se vydáte do leva od hotelu ,dojdete na pláže kde skoro nikdo není a jsou tam také hnízda v písku,kde želvy kladou v noci vejce a tam se proto po 20h až do 7h ran. nesmí.Ráno je možné vidět cestu od želvy směr od moře na pláž a opět do moře,kdo bude mít štěstí uvidí i líhnutí želviček,prý je to moc pěkný.Možnost před hotelem půjčení šlapadel,motor.lodi...kousek od hotelu jak na pláži tak ve městě možno zakoupení výletů,ty byly také moc pěkný.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

To co jsme si přáli a to byly želvy to se nám splnilo,bylo to úžasné.Jediný co někomu vadilo hlučný Ang a opitý,hluk z barů.Nám hudba nevadila a hotel byl dobře hlídanej,po 24H jme z hotelu nechodili,důvod malý syn,jinak pro madý asi ráj.Živá hudba,světelný efekty......

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání