Napsat recenzi

Krásný Zakynthos - průměrný hotel s dobrým jídlem

Recenze hotelu Majestic Hotel & Spa **** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 568x
Recenze se líbila: 510 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsme mladý manželský pár do 30 let, co rád a často cestuje, a nevyhledává luxus.

Hotel je průměrný, personál super, jídlo moc dobře (i když Vám časem přijde možná pořád stejné - ale jejich štrúdl, anebo hovězí či vepřové fakt pecka!!!!).

Hotel a jeho okolí je opravdu pro mladé tak do 25 co milují diskotéky, kalby a neřeší moc okolí - hlavně když "zapaří".

Anebo pro lidi, jako my, co se nebojí - cestují po vlastní ose (z 11 dnů jsme byli 5 dní na výletech po ostrově) - v hotelu se dobře najíte, odpočinete, k moři procházkou, blízká poloha od letiště asi 15 min cesta, a dobrá poloha LAGANAS např. i k výletování do hlavního města.

Dovolená super, ostrov krásný, ale asi jen díky tomu že jsme celou dobu nebyli jen v LAGANAS a na hotelu!!!! Pokud bychom jinou možnost neměli a museli 11 dní být jen na hotelu a v LAGANAS (např. starší lidé, anebo rodiny s dětmi) tak bychom to asi nedoporučovali.

Ale Zakynthos opravdu stojí za to navštívit:-).

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Jsme mladý pár (do 30 let) - hodně cestujeme a hodně jezdíme na výlety a nevyhledáváme žádný luxus, ale většinou průměr CENA x KVALITA asi jako každý z Vás ... hotel na fotkách vypadal dobře, recenze docela zněly dobře. Musíte opravdu počítat, že to je hotel na rušné ulici, ale pokud víte co Vás čeká, tak to vlastně hrozné. Možná to bylo i tím, že jsme tam byli v polovině září a nebyla v proudu hlavní sezóna.

Co se týče ubytování. Dostali jsme pokoj v boční budově nalevo. Hezký výhled, skleněný výtah - pokoj na zběžně prohlédnutí vypadal NORMÁLNĚ. Neřešíme prasklé zářivky v sádro-kartonových podhledech ani zabitého komárka na zdi ... ale opravdu koupelna byla hnus - špinavé černé spáry u obkladů v koupelně, hadička na dopouštění vody k WC totální humus, skříňka v koupelně pod umyvadle špína, opravdu hnus. Vana zažloutlá - odpad ve vaně hnus černý. Pokoj nám bez problémů vyměnili, bydleli jsme v pokoji přímo v hlavní budově a bylo to o hodně lepší. Byli jsme poprvé v Řecku a asi ten úklid tady na tomto hotelu moc neřeší, prach v rohu pokoje a spáry u obkladů to je největší kámen úrazu tohoto hotelu.

Jinak denně čistě povlečeno, ručníky ob den. Personál velice milý a vstřícný!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Pokud jezdíte na dovolené, víte co Vás čeká. Byli jsme na 11 dní, takže Vám časem přijde to jídlo pořád skoro stejné. Ale jsme vděční strávníci, takže jsme si opravdu pochutnali a bylo to jedno z nej stravování, které jsme měli.

Nápoje do kelímku - jen přes obědy a večeře do skla. Kokteljy jsou z barelů - nejvíce tam frčel SEX ON THE BEACH a docela to šlo i pít. Já měl raději víno, pivo, anebo jejich točenou LIMONÁDU s vodkou - to byla asi nej kombinace.

Občerstvení mimo obědy, večeře (all inclusive) - dostanete toustový chléb s plátkem sýra a šunky - nečekejte zázraky.

Ale zase jejich štrůdly, dezerty, a hlavně vepřové na houbách anebo hovězí na přírodno. Opravdu dobrota.

Slabší bylo ovoce - jen meloun, ale my ho máme rádi, takže jsme si dali stejně každý den kousek.

Personál úžasný a milý. Když vidíte, jak se turisté z Ruska, anebo mladí z Anglie stravují a dělají bordel. Klobouk dolů před personálem a jejich trpělivostí!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál velice milý, všichni umí AJ. Naučili jsme se pár slovíček v řečtině, ale byli nám k ničemu:-).

Služby ... asi poměr cena x kvalita. Nečekejte zázraky.

Velká výhoda - přímo hotel půjčuje čtyřkolky. Rozhodně doporučujeme. Jsou to relativně nové stroje - cena stejná jako když si ji půjčíte na ulici. A pokud se Vám podaří jako nám - měli jsme ji místo na 24 hod na 36 hod (tzn. jeden den večer od 19:00, následující celý den, a až třetí den ráno do 8:00 jsme ji vrátili) a vše za 25 EUR.

Natankovali jsme za 8 EURO a projeli celý ostrov. Takže doporučujeme!!!!

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláže nejblíže hotelu - hodně lidí, narváno. Pokud si kousek popojdete, stojí to za to. Můžete narazit i na plážové bary, kde máte lehátko a WIFI zdarma, jen za konzumaci. Dali jsme si dvě piva a oni jsou spokojeni, Vy máte vše potřebné - takže super.

Ale chodili jsme se stejně nakonec nejvíce koupat na pláž kde jsou želvičky. Je tam méně lidí, písek je čistější, je tam klid a slyšíte šumět moře.

Když se Vám poštěstí, můžete rodit malé želvičky jako my.

Určitě pokud budete mít čtyřkolku, anebo auto zajeďte si na VASILIKOS na pláže, jsou krásné, to moře je jiné, vlny, široké pláže - stojí za to si tam dojet na čtyřkolce tak cesta na 35 min:-).

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu - jsme byli zvyklí z Turecka, ze Španělska, z Itáli i z Chorvatska na květiny, upravené promenády. Je tam bordel - hodně diskoték, krámků, restaurací - žádné historické centrum ani náměstíčko. Počítejte s tím. Ráno to všude i docela smrdí. Tři dny nám trvalo než si na to zvyknete.

Ale jezdili jsme hodně do hlavního města Zakynthosu. Jezdí tam MHD za 1,6 EUR na osobu ... a my tam jezdili na čtyřkolce - je to asi 8 km ... krásné uličky, krásný přístav - krásné bary taverny krámky. Vše čisté, všude kytičky. Úplně jiný svět - fakt pecka.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Ostrov Zakynthos krásný - krásná příroda, luxusní pláže, super výlety. Ostrov je krásný, jak vnitrozemí ,tak pobřeží. Želvy jsme viděli velké i malinké hned po vylíhnutí - luxusní zážitek.

Město Zakynthos doporučujeme, hezké centrum, krásné vyhlídky. Výlet na pláž pašeráků úžasný zážitek - doporučujeme také výlet autem nahoru na útesy.

Viděli jsme vše - z 11 dnů pobytu - 4 celodenní výlety.

Možná se vrátíme, ale rozhodně ne do LAGANAS, ale i tak to byla jedna z nej dovolených, ale díky tomu že jsme cestovali po ostrově.

Být celou dobu jen v LAGANAS a hotelu MAJESTIC, asi by to tak dobře nedopadlo:-).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání