Napsat recenzi

Astir palas

Recenze hotelu Astir Palace Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 1 043x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • zahrada dle p. delegátky zahrada dle p. delegátky
  • krásný výhled krásný výhled

ostrov Zakynthos - je nádherný určitě doporučuji ,ale hotel Astir palas nic moc, koupání v moři je blízko ,což je velká výhoda , ale samotné ubytování podprůměr, hlavně pozor na

pokoje v přízemí, jsou v úrovní terénu a kolem jdoucí vám vidí až do ******, fotky které prezentují cest. kanceláře jsou samozřejmě z nejlepších pokojů, s výhledem na moře, na které češi nemají šanci se dostat, protože jsou beznadějně obsazeny angličany, němci, rusáky..atp. dokonce i když si připlatíte...

v tomto hotelu platíte za vše - Wifi loby - není zdarma, ani v okolí recepce, co hodina to euro, na pokojích wifi žádná, klimatizace zaplať, trezor -zaplať, wifi - zaplať, lehátka u moře - zaplať, lednice - zaplať..

Ubytování  průměrně (3,7/5)

reklamovali jsme pokoj z přízemí, neboť kdokoliv šel kolem po chodníku, vám může vlézt až do postele, když jsme reklamovali pokoj, delegátka odpoví, tak si kupte šňůru.. opravdu brilantní, jestli si má člověk vzít na dovolenou vrtačku a hmoždinky, se budu ptát CK.. hotel by v těchto pokojích měl automaticky dávat trezor zdarma ..výhled na pokojích, podle delegátky "do zahrady", podle mě do zdi , porostlé břečťanem, nebo vinná réva - další češi na pokojích,ubytováni nad parkovištěm, další nad kuchyní..nou koment..

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

strava opravdu dobrá, personál milý a pozorný, obědy i večeře skvělé, pouze snídaně na jedno brdo , vajíčka párky , ale jinak dobrá kuchyně..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Wifi - pouze za eura a u recepce , pokoje pokrytí 0, lednice za poplatek, klimatizace - poplatek, lehátka u moře poplatek,lehátka u bazénu pro All zdarma, první bazén , který je přímo u hotelu má bar , ale placený ,ani pro All nejsou drinky zdarma, musíte k vedlejšímu bazénu ,kde je bar a v něm některé drinky pro All zdarma, ale pozor , pouze vodka- džus, kola - rum, pivo atp., pokud chcete nějaký drink namíchat , jako kupř. mochito, nebo blu lagoon, už za svoje.. hotel jinak čistý a každý den úklid a výměna ručníků , jinak co je s podivem, že hotel se 4 hvězdami, nezná sklo ve sprchovém koutu , ale to je snad problém ve většině hotelích řecka.. 4hvězda určitě ne max.3

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

pláž je velmi frekventovaná , ale přístup do vody mírný, vhodný pro malé děti.. moře čisté

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

hned u hotelu - spousta půjčoven aut, obchodů, taveren, barů a restaurací , takže i ruch kolem

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

ostrov je nádherný, nutno cestovat, doporučuji zapůjčení auta , ale ubytování by v EU tak na ** dvě hvězdy

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání