Napsat recenzi

*** + Anastasia Beach Hotel*** - nikdy viac

Recenze hotelu Anastasia Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2024
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 25 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pri jedlách nie je popis pri jedlách nie je popis
  • niečo pomleté asi poliate so "sójovou omáčkou" niečo pomleté asi poliate so "sójovou omáčkou"
  • asi zeleninová, neskôr rybacia asi zeleninová, neskôr rybacia
  • nikto nevie čo to je nikto nevie čo to je
  • obalená stará strúhanka strúhankou obalená stará strúhanka strúhankou
  • ranné vajcia na obed ranné vajcia na obed
  • niekde ostalo tak to doviezli sem niekde ostalo tak to doviezli sem
  • to isté na viacero spôsobov ? to isté na viacero spôsobov ?

Hazardovanie s ľudským zdravím bezohľadným ignoranstvom k sťažnostiam hostí ktoré boli k plesnivým izbám, k pitnej slanej vode a slaným teplým nápojom a nehoráznej strave ktorá pripomínala pomyje pretože prevárali jedlá...

Ubytování  průměrně (2,4/5)

nedostali sme izby ktoré nám boli sľúbené - výhľad do dvora

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

all inclusive - žiadne čerstvo uvarené identifikovateľné jedlo - všetko bez označenia - názvu jedla, používané zostatky a prevarené /z raňajok obed, večera/ žiadne originálne čerstvé grécke jedlo, žiadne ryby, morské plody... !!! Polievka zeleninová sa počas napr. obeda prilievaním z prineseného hrnca premenila na rybaciu.../pomyje/ To si mohli dovoliť pretože nebola polievka označená ako aj ostatné jedlá... všetko nonstop dokola každý deň... žiadna strava pre deti !!! žiadny sortiment ovocia !!! nedostatok tanierov. Sťažnosti riešil a nevyriešil arogantný manažér : "ak sa vám nepáči choďte do iného hotela na vlastné náklady"...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

tak ako hotel nemyslí na kvalitnú stravu a vôbec na deti, boli animačné programy veľmi chudobné bez športového a kultúrneho programu počas celého pobytu... lehátka a slnečníky pri bazéne v dezolátnom stave...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

03.08.2023 - 13.08.2023

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání