Napsat recenzi

Nezapomenutelná dovolená

Recenze hotelu Albatros Aparthotel *** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 62x
Recenze se líbila: 187 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Albatrosu už nikdy. Nemůže za to ten hotel, ale to jeho umístění a organizované tlupy ožralé omladiny, které se shromažďovaly v okolí a ulice hotelu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj s balkonem čistý, zařízení běžné - udržované, žádný luxus. Výhled na střechu hotelu a sousedící stěnu budovy a světelné poutače/blikače z hlavní ulice, zážitek v noci :-/

Omamné byly noci, kdy kuchyně jela naplno a před balkonem byl komín z kuchyně, takže nonstop oblaky ze smaženého oleje. Fakt perla. Mini sprchový kout se závěsem, kdy voda tekla všude a držela se uprostřed koupelny, špatný odtokový spád. Nebylo k dispozici nic k utření ani stěrka na zem. bylo třeba dávat pozor, aby se na nonstop mokré podlaze neuklouzlo. Při dotazu delegátky aspoň na hadru se nám dostalo vzácné odpovědi, že co je mokré to uschne. Takže tam se bezpečnost neřešila. Na balkonových oknech byly závěsy napevno, takže při otevření dveří se nedalo ničím zatáhnout a z balkonu od sousedů se krásně dalo vidět až do postele. Takže soukromí nula. Postrádali jsme sušák na ručníky a plavky. Hotel prošpikovaný kamerami.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Snídaně servírované, po celých 11 dní stejné - káva nebo čaj, pomerančový džus, 2 light opečené toustové plátky k tomu jednorázovka másla a marmelády, plátek bábovky a minikoblížek. 3x byl místo minikoblížů talířek třešní. S takovou snídaní jsme se ještě nikdy a nikde nesetkali :-/

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel čistý a udržovaný, obsluha milá a ochotná, přátelští lidé. Obměna ručníků a ložního prádla co druhý den včetně úklidu. Bazén příjemně osvěží. Venkovní sprcha super na očištění písku z bot a nohou.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Moře teplé, daleko plytké, čisté.Jemné písečné pláže se spoustou mušliček. Pláže tedy byly super . Od hotelu cca 10min pomalé chůze, pláže komerčního charakteru, lehátka za 6euro nebo za útratu. Na obě strany pláže, když se trochu zajde, tak se dají najít klidnější místa a ještě čistější průzračná voda. Při troše štěstí v moři kolem 150-200m od kraje narazíte na plavající obří želvy. Většinou se v místech kde jsou želvy, shlukují loďky a šnorchlaři či lidé na lehátkách. Směrem na Kalamaki narazíte na želví hnízda v písku. Jsou označená, neminete.

Okolí hotelu  průměrně (1/5)

Hotel je přímo na hlavní ulici, kde se pořádají pařby do rána do 6-7hod. Nemalý výběr shisha, striptýz a diskoték barů. Rezonance a dunění hudby, hulákání a vyřvávaní mládeže, ryčení čtyřkolek a skútrů, řvaní a bouchání opilé mládeže v noci/ráno na hotelu na denním či nočním pořádku. Hlavní ulice vyzdobená/nasvícená různými blikajícími poutači, které blikali a svítili celou noc i přes zatažené závěsy v pokoji. Rána na ulici jedno velké smetiště včetně zvratků, takže ranní procházka k moři vás jen znechutí. Po celou dobu máte v obchodech těsně za patami hlídače, bez ohledu na typ obchodu. Neobjevili jsme žádnou pekárnu. Toto ubytování je dle našeho názoru vhodné jen pro omladinu, která zde jede pařit. Jinak nazvat jejich organizované svozy z okolí nelze. Když je vám víc než 25, připadáte si tu nepatřičně.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Zakynthos je krásné místo, ale 11 nocí spát/nespat díky umístění hotelu přímo na hlavní ulici, kde se denně noc co noc konaly brutál pařby až do rána dalo zabrat :-/ a bohužel toto přebilo krásy ostrova a v nás zanechalo takový dojem, že se na Zakynthos jako takový určitě už nevrátíme i když je Řecko naše srdcovka. Nicméně stojí za to se zúčastnit lodního výletu 3v1, opravdu nádherná příroda a zajet si do hlavního města Zakynthosu. Je to 20 min jízdy autobusem, zastávka přímo před hotelem, 1 jízdné 1,8Euro. Také stojí za to vyjet si na pláž Banana beach (to tam byl náš relax a vzpruha), bus také jezdí od hotelu a zdarma (při cestě zpátky se musíte prokázat útratou - buď za lehátko nebo u baru. Až na letišti při zpátečním letu do OV jsme se dozvěděli, že let zpět je s mezipřistáním v Brně. Tato informace nebyla nikde uvedena.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání