Napsat recenzi

Nula bodov.

Recenze hotelu Aktypis Deluxe Studios *** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1

V Grécku som bola 11x, vždy inde, ale tu absolútne chýbala tá ich grécka srdečnosť a pohostinnosť. Keby som v Grécku prvýkrát, po tejto skúsenosti tam možno už ani nejdem... Našťastie mám s čím porovnávať a Zakynthos je preto malé sklamanie. A má na tom zásluhu práve toto ubytovanie.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Izba sama o sebe ok. Stačila. Vybavenie kúpeľne žiadne. Treba vlastné mydlo a všetko ostatné... Balkón - terasa, na ktorú je prístup z vonku a hocikto vám tam môže chodiť. Tým pádom nemožné nechať balkón otvorený alebo si tam nechať sušiť veci. Dvere izby alá vnútorné dvere štandardných bytov, obyčajný kľúč, ktorý má doma asi každý. Žiadne zabezpečenie. Trezor neexistoval. Bolo počuť, čo si susedia rozprávajú a o hluku z chodby ani nehovoriac.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Výber z menu by nevadil, keby rozdiely medzi platiacimi hosťami a nami, neboli také enormné. Jedlo bolo chutné, ak ste si odmysleli, že aj v prázdnej taverne musíte sedieť za "somárskym" stolom pri bare a nie v prvom rade s najlepším výhľadom na more. Že čašníci si vás nevšímajú, ste vždy na poslednom mieste, vaše jedlo je menšej a nenastajlovanej porcie, sem-tam chýba chlieb, olivy v gréckom šaláte a tak by sa dalo pokračovať... Dezert na "vyžiadanie" je poslednou kvapkou, aby ste sa cítili ako kus ničoho na obtiaž... Veď aj to bola každý deň rovnaká umelá zmrzlina.

Keby sa dalo, tak určite sem ísť bez stravy!

Raňajky ani nestoja za zmienku. Každý deň presne to isté. A keď miesto úbohých troch toastov dodali len dva a žiadny džem ani maslo..., len obligátne tri plátky šunky, rajčiny a syra.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Služby žiadne, hostia cez booking majú upratovanie každý deň. Výhľad na more. My, obyčajní, klienti cez ck, každý druhý deň. Posteľné prádlo nebolo vôbec menené, len uteráky. V kúpeľni podložka na zem nebola dodaná.

Recepcia neexistuje, len stôl manažéra, ktorý sa o nás vôbec nestaral, len pri príchode zobral peniaze za pobytovú taxu a odišiel. Izbu sme dostali až po urgencii delegátky, ktorá akurát prišla na dohodnutú úvodnú a aj jedinú schôdzku.

Majiteľ - manažér len kričal rozkazy po úbohých čašníkoch a jeho arogancia nemala konca.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Veľké pozitívum, tak jemnučký piesok nebol nikde inde. Čisté more, teplé, ďaleko od brehu plytké. Väčšinou hrá všade hudba, lehátka v cene 7-15€. Akurát pred daným ubytovaním najdrahšie.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Chodník vo svahu, takže neodporúčam starším ľuďom, ani malým deťom. Všade piesok, pravdepodobnosť pošmyknutia vysoká. Blízkosť hlavnej ulice je výhodou pre tých, čo chcú cestovať a chcú byť blízko autobusovej zastávky, z ktorej chodí miestna linka, aj autobusy na výlety a pláže. Zároveň je to miesto, kde sa zhlukuje opitá mládež, s čím treba rátať hlavne nadránom. Tiež lokalita plná pochybných existencii a žobrákov, čo som okrem Santorini nikde inde v gréckom letovisku nezažila.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Zlý..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Květa: Aktypis - 31. 8. 2023 22:17

Souhlasím, žádná pohostinnost, jídlo hnusný, číšnici se motali jen kole mladych, ale my zasplatili půl roku dopředu !!!!!a samá anglická hudba...řecké krasné pisničky vůbec..Zde vůbec nejezděte!!!! CK nám lhala. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání