Napsat recenzi

Nejkrásnější dovolená

Recenze hotelu Palmyra Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Argassi)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 816x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejsme nároční, proto nám hotel stačil.

Ubytování  průměrně (5/5)

poměrně větší hotel stojí u hlavní třídy v Argassi, takže kdo má rád zábavu, neváhejte.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hotel nabízí snídani a za příplatek večeři. Snídaně je každý den stejná - kafe, džus, voda, místní chléb, marmeláda, med, máslo, místní bábovka, zelenina - okurka, rajče, olivy, párečky, vajíčka, slanina, řecký jogurt, meloun, broskev, čokoládové a celozrnné křupky. Za 12 dní už člověk moc neví, co si má vybrat. Ale dá se to..Kafe mají výborné. Na jídlo jsme chodili do taveren, kde je jich v okolí hotelu mraky. Vyzkoušeli jsme i tavernu přímo v hotelu Palmyra. Vaří výborně, personál je neskutečně ochotný, řekové se neustále jen smějí, ale musím upozornit, že je to dražší. Stejné jídlo naleznete i v jiných taverničkách za menší penízky. My jsme ochutnali co se dalo. A ani na chvilku jsme nelitovali, že jsme si nezaplatili all inclusive. Je škoda jíst každý den stejné jídlo, když si mlžete ochutnat jejich specialitky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Ubytování bylo super. Hotel čistý, klimatizovaná recepce, na pokoji za příplatek. Ale není potřeba, vyspali jsme se krásně i bez klimatizace. Každé tři dny výměna osušek a ručníků.. Personál velmi ochotný. Jak jsem již psala, řekové se neustálůe smějí :) pokojíčky jsou menší, každý má verandu. V koupelně je jen malá vanička, takže kdo si nebude dávat pozor, vytopí celou koupelnu, nicméně je to uzpůsobené tak, aby voda vždy odtekla do kanálku. Takže jsme si s tím nakonec hlavu nelámali. Bazén je menší, ale stačil, studenější než moře, ale přesto teplý a krásně čistý.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla minutu chůze od hotelu. Žádný zázrak, ale nám stačila. Chodili jsme asi půl kilometru dál za hlavní pláž, kde byl klid, málo lidí, takže pohoda. Každopádně se dá taxikem dojet kamkoliv na jinou pláž, například banana beach, kam jezdí autobus zadarmo. Tam bylo ale na náš vkus až moc lidí :) Moře nádherný, teplý, průzračně modrý a hlavně čistý. Na doporučení místních lidí jsme se jeli podívat na pláž Kalamaki, která je asi 7 km dlouhá a vede až do Laganosu. Kalamaki je nádherná, čistá pláž ( nejsou tam nidke taverny), za to Laganas - jedna velká hrůza. V moři plavalo vše možné - ponožky, papíry, hadry, odpadky, kondomy....V Argassi moc hezké pláže nejsou, ale kdo není zase až tak náročný, určitě si tam najde místěčko, kde bude spokojený. U moře je plno taveren, kde se dají půjčit lehátka.

Dá se podniknout několik výletů - například výlet lodí okolo ostrova, kde se navštěvují nádherné pláže s možností koupání, dále nejznámější pláž Navagio, kde je vrak lodi, modré jeskyně, atd. Výlet za želvama Careta Careta a na želví ostrov, kde je taky možnost koupání. A dále výlet do vnitrozemí autobusem - lisovna oliv, ochutnávka místních dortíků a káv, nákupky v obchůdkách, návštěva vinárny, ochutnávka vín, návštěva místních kostelů, za 5 euro se dá v Porto Vromi koupit vstupenka na lod, která Vás doveze až do jeskyně - nádhera, nejstarší olivovník, zastávka na oběd, výhled na Zakynthos. Samozřejmě jsou další možnosti výletů, ale my jsem si vzali tyhle tři a viděli jsme všechno. Plus jsme si udělali výlet taxikem na Kalamaki pláž a výlet místním autobusem na banana beach.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel stojí na místě, kde všude kolem jsou taverny, krámky se suvenýry, místní bary a diskotéky. Je to spíše pro lidi, kteří jedou i za zábavou. My jsme si schválně vybrali místo, kde se dá večer něco podniknout. U moře je přenádherná taverna, kde jsme si každý večer zašli na jídlo a poseděli a dále pokračovali jinam. Lidi jsou na Zakynthosu strašně milí. našli jsme si zde spousty kamarádů, se kterými jsme tam trávili dost času.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Jedna z nejkrásnějších dovolených v našem životě. Spousty zábavy a milých lidí, teplé a čisté moře, překrásné výlety a spousty a spousty zážitků.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání