Napsat recenzi

Velká NESPOKOJENOST !!!

Recenze hotelu Katerina Palace Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Argassi)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 152x
Recenze se líbila: 220 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den,

každoročně jezdíme na dovolenou do Řecka, pokaždé na jiný ostrov. Tentokrát to byl Zakynthos a neblahý hotel Katerina Palace. Honosí se třemi hvězdami, ale úroveň není ani na dvě hvězdy. Na dovolenou jsme se hodně těšili už proto, že celý rok pracujeme a potřebovali jsme již nutně odpočinek a relax, opak se stal pravdou a Katerina Palace se stal noční můrou, již nikdy do tohoto hotelu nepojedeme a nikomu z ČR ho nedoporučujeme. Nejsme z těch lidí, kteří si neustále stěžují, když jsme spokojeni,tak to dáme najevo, řekneme to, ale tohle byla opravdu katastrofa !!! Budu vyžadovat alespoň částečnou finanční kompenzaci za tak nekomfortní zázemí !!!

Ubytování  průměrně (1/5)

Náš pokoj č. 307 byl orientován na stranu, kde těsně vedle hotelu sídlí firma, která čistí dopravní prostředky jako auta, motorky apod. Tudíž celý den, kromě siesty byl neustálý hluk z vysavačů, kompresoru, neustále přijíždějící a odjíždějící dopr. prostředky, křik ze strany personálu myčky. Častokrát byla tato myčka otevřena až do jedné hodiny v noci, takže spát se nedalo. Opravdu noční můra. Nikomu to nepřeji zažít.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Se stravou to bylo podobné. Jelikož hotel Katerina Palace nabízí pouze snídaně formou bufetu, na večeře se muselo chodit do nedaleké restaurace, kde personál mluvil sice anglicky, ale ne každý se domluví anglicky. Bylo vždy nabízeno jen ze dvou možností a ikdyž byl lokál poloprázdný, vždy se na jídlo čekalo vážně hodně dlouho. Restauraci provozovali angličani a bylo to také znát na připravě pokrmu, vysušené maso, ke všemu jako příloha jen hranolky, žádná šťáva, omáčka či sós na přelití jídla. Co se týče snídaní, tak to tak špatné nebylo, jen to, že když se snídaně obecně měly podávat do 10h ráno a ještě dost zákazníků sedělo ráno v jídelně a dojídalo a když jste si chtěli dát ještě jednu poslední kávu např. jednu minutu po desáté hodině, tak to nebylo možné, mašinu, která kávu připravovala prostě vypnuli klíčem a zákazníci byli velmi nespokojeni, jsme na dovolené, ne v kasárnách !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Vždy jsme byli zvyklí na jiných řeckých ostrovech, že byla automaticky součástí pokoje lednička i wifi a to byli hotely jen se dvěma hvězdičkami, tentokrát hotel se třemi hvězdami chtěl za ledničku i wifi na pokoji poplatky skoro za všechny, jen za vodu k hygieně ne. Úklid pokoje jednou za dva dny. Jednou po návratu z výletu kolem 19h dokonce netekla vůbec voda, nikdo nás neinformoval a to dokonce ani sama ředitelka, kterou jsme míjeli, když stála na recepci.

Pláž a moře  průměrně (1/5)

Při výběru dovolené bylo u popisu tohoto letoviska uvedeno, že jsou pláže vzdálené 200m od hotelu. V Argassi je jedna velmi malá pláž, na krásné a rozlehlé pláže se dá dostat jen busem, autem, motorkou apod. zase za poplatek samozřejmě. Další velké mínus.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Asi jediné plus bylo to, že v Argassi to večer žije, je tam hodně různých restaurací, obchodů, půjčoven dopr. prostředků a cest. kanceláře. Takže noční život pulzoval, nebyla tam nuda. Jinak okolí nic moc. Za krásou přírody je třeba opět jezdit zaplacenými motorovými prostředky.

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Velmi špatný celkový dojem. Vždy hotely chválíme i nižší kategorie se dvěma hvězdami. Tentokrát bohužel není co chválit, byli jsme vážně zklamaní. Tolik peněz to stojí, člověk si chce užít, odpočinout, spoléhá na informace zprostředkované pouze z internetu, ale takový podvod jsme ještě nezažili. Navíc, když jsme potkali ředitelku hotelu, nikdy nás nepozdravila, ale na klienty z Anglie, kterých tam bylo hodně se pořád usmívala a zdravila.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání