Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Castello beach

Recenze hotelu Castello Beach Aparthotel *** (Řecko - Zakynthos - Argassi)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 247x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0

Apartmánový dům se nachází v rušnějším letovisku Argassi, které je vzdáleno cca 3 km od hlavního města ostrova.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Dům nabízí dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky. Pokoje byly moc hezky vybaveny a cítila jsem se v nich dobře. Kuchyňské kouty byly dostatečně zařízeny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

V celém komplexu jsou výborně udržované květiny, které upoutají na první pohled. Wifi je na recepci zdarma. Přímo na pláži je bar, kde se můžete občerstvit pitím, či svačinou.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Písečnou pláž má hotel přímo ve svém areálu. Najdete zde také již výše zmíněný bar, dětský koutek a malinkou kapličku. Celé místo je velmi klidné a příjemné.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel se nachází cca 3 km od hlavního města, kam se můžete dopravit autobusem, případně taxíkem. Zde můžete nakoupit, najíst se v tavernách nebo pobavit v barech.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Apartmánový dům bych si představovala pro ideální rodinnou dovolenou, případně pro osoby, které touží po klidu rodinného hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání