Napsat recenzi

Vřele doporučuji :)

Recenze hotelu Admiral Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Argassi)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 505x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z hotelu Captain´s na hotel Commodor Pohled z hotelu Captain´s na hotel Commodor
  • hotel Admiral - vpravo apartmány a dále hotel Commodor hotel Admiral - vpravo apartmány a dále hotel Commodor
  • Výhled z terasy hotelu Captain´s  - v dáli město Zakynthos Výhled z terasy hotelu Captain´s - v dáli město Zakynthos
  • před hotelovou pláží před hotelovou pláží

S ubytováním i hotelovými službami jsme byli spokojeni. Odlétali jsme opravdu na poslední chvíli, takže jsme tak troškou počítali s možnými nedostatky - ale všechno bylo super, dokonce nás ubytovali ve studiu i s výhledem na moře...

Z Argassi se dá podniknout mnoho pěkných výletů - pěšky, busem, díky zapůjčení kola, motorky, čtyřkolky či automobilu. Lze využít i výletů organizovaných - nabídka je opravdu pestrá.

Dovolenou jsme absolvovali od v druhé polovině září. Teploty byly po celou dobu letní, moře opravdu teploučké. Občas pofukoval příjemný větřík, pouze jeden den to byl vítr, a tak jsme si na konci pobytu užili i pěkných vln :).

Ubytování  průměrně (4,4/5)

K ubytování jen jedna malá výtka, ale podle mě nijak významná - nedostatečná velikost sprchovacího koutu. Velkým + naopak velmi prostorný pokoj i balkón.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo chutné, místní speciality denně v nabídce. Čerstvé dopolední i odpolední svačinky na počkání - zeleninový salát, hranolky, tousty, hamburgery, cheeseburgery.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Standardní vybavení, úklid pravidelný, všude čisto. Možnost zakoupení klimatizace, ale tu my jsme nevyužili - v druhé polovině září opravdu stačilo mít přes noc otevřené balkónové dveře.

Velkou výhodu byla možnost stravování buď přímo v hotelu Amdiral či v hotelu Captain´s, odkud byl z terasy nádherný výhled na moře. Zároveň bylo možné využít 3 bazénů - u hotelu Adiral, Commodor i Captain´s - všechny v minutové docházkové vzdálenosti. Hotely jsou pod jednou hlavičkou, a tak lze využívat služeb ve všech.

Jako drobnou nevýhodu bych viděla podle mě nedostatečné zázemí pro menší děti - u hotelu bylo jen jedno dětské hřiště a jedno menší brouzdaliště. Ale i tak tady dětí bylo celkem dost, což se projevovalo hlavně večer na dětské diskotéce :).

V hotelu byl každý den nějaký program výhradně u hotelu Admiral - dopoledne většinou cvičení v bazénu, odpoledne volejbal v bazénu u hotelu nebo na hotelové pláži. Večer pravidelně 30 minut mini-disco pro děti, pak další program - řecký večer, taneční večer, večer soutěží a další.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

V Řecku jsou všechny pláže veřejné, takže si lze vybírat. Hotelová pláž je vzdálená asi 10 minut procházkové chůze od hotelu, lehátka a slunečníky na ní jsou zdarma, od 11. do 17. hodiny je otevřen pro ubytované bar s nealkoholickými nápoji. K dispozici jsou i sprchy.

Vstup do moře všude pozvolný a konkrétně u hotelové pláže i písčitý, na některých jiných místech oblázkový. Hned vedle hotelové pláže je otevřena menší a příjemná restaurace-bar Dimitros.

Nabídka vodních sportů je mimo tuto lokalitu (je např. na Banana Beach či Agios Nikoalos).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Dostatečné nákupní možnosti, nedaleko od hotelu pěkné minigolfové hřiště a také bar otevřený nonstop.

V místních obchodech je k prodeji průvodce Zakynthosu v češtině za 6 euro.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

I když jsme 2 dny před odletem ještě neměli jasno, kde se nakonec naše dovolená uskuteční, jsme rádi, že jsme se podívali právě sem. V Argassi jsme využili dostupnosti busu a půjčovnu kol, a tak jsme toho docela i dost viděli a koupali se na různých plážích. Dovolená se tady dá užít vyloženě aktivně ale i pasivně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání