Napsat recenzi

pohodová dovolená

Recenze hotelu Admiral Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Argassi)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 438x
Recenze se líbila: 288 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Admiral Admiral
  • Řecký večer - program v Admiralu Řecký večer - program v Admiralu
  • Argassi - kousek od hotelové pláže Argassi - kousek od hotelové pláže
  • apartmán apartmán
  • cesta na Kalamaki cesta na Kalamaki
  • cesta na Kalamaki cesta na Kalamaki
  • vyhlídka na Navagio - (toto není oficiální vyhlídka, z té oficiální turistické není tak hezký výhled) vyhlídka na Navagio - (toto není oficiální vyhlídka, z té oficiální turistické není tak hezký výhled)
  • výhled ke Xigii výhled ke Xigii
  • Gerakas Gerakas
  • obchody v hl. městě obchody v hl. městě
  • cestou na Dafné cestou na Dafné
  • olivové háje za Argassi olivové háje za Argassi
  • Porto Vromi Porto Vromi

Argassi je příjemné turistické centrum v dosahu hlavního města a v okolí dostatek možností k procházkám - v přírodě i po tavernách či obchodech. Původně jsem se na tuto dovolenou nijak zvlášť netěšila, ale předčila mé očekávání. Užila jsem si zatím v Řecku nejlepší dovolenou.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

ubytováni jsme byli v apartmánu v prvním patře s výhledem do zahrady a v dáli moře. Byl zde naprostý klid, ráno nás lehce probudily zvonce ovcí a vždy vanul příjemný lehký vánek z olivového háje. Apartmán čistý a útulný, pokoje odděleny posuvnými skleněnými dveřmi. Balkon tak akorát. Koupelna čistá s vanou, vše nově zařízené. Za vchodovými dveřmi malinká kuchyňka s mikrovlnkou a ledničkou, základní nádobí ve skříňce.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snídaně, obědy i večeře pestré. Vždy dostatečný výběr a jídlo chutné! Několik druhů masa, ryba, drůbež, těstoviny, rýže, pizza, slané koláče s bešamelem a jiné. Oproti mým předsevzetím a i při sportování jsem přibrala 3kg! Dostatečný výběr salátů, moučníků, pití (oproti jiným destinacím zde bylo nealko méně sladké a nebylo tak umělé, výtečný byl jablečný mošt, dále pivo, víno, káva..) Každý den meloun, pomeranč či kiwi...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Pro děti byl každý den animační program (zase jsem ale nesledovala, protože již mám děti odrostlé a byli jsme pouze s manželem) Dále byl několikrát večerní program - Řecký večer, karaoke, živý zpěv a dostatek zábavy a tanec. Personál příjemný a milý a většina z nich pořád s úsměvem. Neřešili jsme žádný problém či reklamaci, takže nemohu posoudit přístup personálu k případným potížím. Nám vše fungovalo na jedničku. Dále jsme měli půjčené auto (zajišťovali jsme si sami a ne přes delegátku cestovní kanceláře), to vše klaplo také perfektně, při odevzdání jsme pouze nechali na recepci klíče.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Pláže v Argassi jsou úzké, ale v červnu nebyly přeplněné a byly vesměs čisté a písčité. Hotelová pláž nebyla vůbec špatná, samozřejmě na ostrově je daleko hezčích a větších pláží, také jsme tuto využili pouze párkrát. Slunečníky a lehátka byla zdarma a na pláži byl otevřený od 11 do 17 hodin "all in" bar. Může se zde hrát i volejbal, síť natažena a malé travnaté hřiště...

Jinak je spousta krásných pláží po celém ostrově, který jsme během dovolené projeli celý a vyzkoušeli koupání na různých místech

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

v okolí je hodně zeleně směrem do kopců, jsou krásné výhledy, dá se pěšky dojít na Kalamaki pláž (trochu náročnější tůra), v Argassi dostatek obchodů, taveren, viděla jsem 2 minigolfová hřiště, spoustu možností domluvit si lodní výlety a další.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Živější příjemné středisko, perfektní možnosti půjčení aut, skútrů, čtyřkolek, kol, spousta nabídek k výletům a možnost pěších výletů do okolí. Nákupní možnosti dostatečné, zábavy hodně, přesto nebylo středisko vysloveně přelidněné. Zahrady a domy v okolí udržované, nepořádek na řecké poměry byl velmi mírný ;). Ostrov se dá autem během 5 dnů procestovat celý, užili jsme si i lodní výlety, které jsme si domlouvali v Agio Nikolaos - Blue caves a v Porto Vromi - Navagio. Nádherná je také pláž Dafné, ale pozor příjezdová cesta je hodně terénní :D. Pro děti a také pro vodní sporty je pěkná Banana Beach a moře bylo úžasně teplé na Keri Beach .Na severní straně ostrova byly úžasné výhledy z útesů a vůbec ostrov nabízí spoustu pěkných míst.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání