Napsat recenzi

Zakynthos - hodnocení hotelu, služeb a ostrova

Recenze hotelu Valais Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Alikanas)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 245x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Ostrov jako takový byl hezký díky nádherným západům slunce, úžasnému jídlu v tavernách, ale kromě pláže Gerakas, výhledu od majáku Keri, pár místům, jež jsme projeli na motorce a pohledu na Navagio beach nám na Zakynthosu dech nic pořádně nevyrazilo. Hotel Valais doporučuji pouze v případě, pokud by šel pobyt zakoupit bez stravy.

Ubytování  průměrně (4/5)

Měli jsme krajní pokoj s balkónem a výhledem do zahrady. Pokoje uklízeli každý den a během 10-ti denního pobytu nám měnili 3x ručníky, takže v tomto ohledu spokojenost. Nikde žádná plíseň ani zatuchlina. Pokoje prostorné, včetně balkónů, kde se dalo příjemně posedět i sušit prádlo. V koupelně byly miniaturní sprchy a pokud je člověk robustnější postavy, měl by tam problém se i otočit.

Působilo to dojmem, že návštěvníci z Čech měli vyhrazené pokoje v přízemí s výhledem do takové zahrady - bez šance domluvit či připlatit výhled na moře a pokoj v patře (zkoušela jsem vyjednat, ale bez šance) - to měli k dispozici jen Britové :) Jelikož naše pokoje byly situovány směrem k taverně The Mill, kde každý večer měli nějakou akci, tak tam denně do půlnoci byl šílený hluk - především při večerech karaoke a noci M.Jacksona :D Doporučuji vzít špunty do uší pro ty, kteří mají lehké spaní + Raid do zásuvky proti komárům.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

V ceně zájezdu byla kontinentální snídaně - tj. každý den 2 bílé opečené toasty, 1 plátek "veky", 1 plátek šunky, 1 plátek sýra, malá marmeládka a máslo. Bylo nám řečeno, že máme rozšířenou kontinentální snídani, což znamená, že k tomu bylo vždy nějaké "překvápko". Jeden den to bylo vejce na tvrdo, druhý den mistička s jogurtem a medem a třetí den 1 croissant (to se následující dny opakovalo) + vždy volba čaje nebo kávy.Poučení pro příště - již nikdy více :) Pokud nebude možnost snídaně formou buffetu, tak nemá smysl předplácet kontinentální typ snídaně.

Díky ochotě delegátky p. K*****é (úžasná, ochotná a příjemná paní) se nám podařilo dojednat možnost směny a doplatku snídaně za něco jiného z jídelního lístku - ALE! Bylo nám řečeno, že je snídaně v hodnotě 3 EUR. V případě změny budeme muset 2 EURA doplatit a snídat něco jiného (např. míchaná vejce na 2 toastech / menší anglická snídaně / mini mistička s ovocem apod.) - jediné u čeho se to vyplatilo, tak byla asi ta anglická snídaně, ale za 5 EUR bychom měli super snídani jinde mimo hotel. Ke všemu jsem zjistila, že kontinentální snídaně je v jejich jídelním lístku prezentována za částku 5 EUR a nám řekli, že stojí jen 3 EURA a budeme muset další 2 Eura doplácet, pokud budeme chtít změnu, což znamenalo, že s námi nejednali úplně korektně. Zkusili jsme obměnu 3x a pak zůstali u standardu, jelikož to nemělo smysl.

Podobnou zkušenost jsme měli při objednání láhve vína, kdy nám číšník přišel říci, že nám ji nechá za 10 EUR, jelikož jsme hosti hotelu a přitom bylo v jejich nápojovém lístku napsáno, že stojí 9 EURO :) Na tuto skutečnost jsem upozornila a dostali jsme ji samozřejmě za 9 EURO, ale tyto malé drobnosti nás odradili si tam již cokoli dalšího objednat. Stravovali jsme se v okolních tavernách a ve městečku a to bylo vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Majitelka hotelu se spolu se všemi zaměstnanci bez pochyby stará výborně jak o samotný hotel, tak ji jeho okolí. Tomu se nedalo nic vytknout. Personál naprosto úžasný, usměvavý, komunikativní.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Náš plážový úsek s lehátky před hotelem -jednoznačně nejvíce čistý a moc pěkný.Kuriózní byl vstup do moře...který byl natolik pozvolný, že po 100 m chůze v moři a očekávání větší hloubky jste měli opět vodu po kolena :D Moře bylo dopoledne extra studené, odpoledne začalo foukat a přiválo to vždy nějaké teplé proudy a to bylo již velmi příjemné. Lehátka se slunečníkem za poplatek 7 EUR / den. Měli jsme půjčenou motorku, a tak jsme na pláži před hotelem nebyly denně, avšak jeden den jsme se vrátili dříve a když jsme chtěli jít na pláž v 16h, tak po nás "Správce lehátek" chtěl 5 EUR s tím, že když jsme hosty hotelu, tak nemusíme platit celých 7 EUR, přičemž jeho denní šichta končila v 16,30h a poté na ta lehátka mohl jít kdokoli jiný zdarma. Tento přístup se nám vůbec nelíbil, ale hold "doba je zlá".

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Bazén s lehátky před hotelem udržovaný, pěkný, čistý a lehátka zdarma.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

I přestože jsme neměli dokonalé počasí (často foukal silný vítr + jeden den pořádně sprchlo a byla zima), tak spokojenost převažovala. Avšak naše očekávání bylo větší. Na tento ostrov se do budoucna určitě znovu nevrátíme.

PS: Zdravíme tři fajn "holky" z Hodonína a těšíme se na setkání během burčákového pochodu :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Petr: Hotel Valais - 21. 7. 2015 6:58

Popsáno naprosto podle reality. Máme stejnou zkušenost, jen pro zachování objektivity - ubytování Čechů nebylo vždy jen směrem na karaoke bar (ten místní Jackson je fakt úlet !), nicméně pouze v přízemí. Kontinentální snídaně svojí úrovní tragické, na nás ještě ušetřili croissant, absolvovali jsme jen jogurt nebo vejce obden. Za pozornost stojí ještě alarm v přístavku za hotelem, reagujicí na cokoliv, co se pohne, třeba kočku...tři noci po sobě personálu nevadilo jeho houkání, když zmlknul Jackson, od půl čtvrté do sedmi houkal třeba 8x po pěti minutách...ale přesto - vstřícnost a srdečnost personálu a majitelky by byla samostatnou kapitolou, která dokázala přebít i ty dílčí problémy...Valais příště klidně, červen je ideální doba... reagovat

Míla: Re: Hotel Valais - 10. 8. 2015 2:39

Ano potvrzuji, pokoje směrem k moři a do ulice jsou v patře pouze pro Angličany, patrně jsou něco víc. Pro Čechy jsou dobré jen pokoje směr diskotéka, která je i do 2 h do rána. Šílený randál. Pokud člověk jezdí do téhož hotelu opakovaně, což je náš případ, máte toho dost a "písně" znáte nazpaměť, neboť změna v repertoáru se neděje. Přidělení pokoje (na žádost) směr moře-ulice ihned při ubytování, nemožné. O paní majitelce jsem ztratila veškeré dobré mínění, neboť po oprávněné reklamaci už si nás ani nevšimla, neodpovídala na pozdrav a tvářila se jako vrah! Personál také nevyhoví, protože se jí bojí! Odpovědí mi bylo, že to je jedno, kde máme pokoj, že jiný není a tak jsme opět skončili u garáže. Již nikdy více. Vadí nám, že by Češi měli být stále méněcenní, vždyť také platíme a ne málo. Zajímavé je, že v pokojích, kde se železnou pravidelností jsou ubytováváni Češi, nikdy nebydleli "zápaďáci". Toto je samozřejmě i problém CK, která nedokáže zjednat pořádek, neboť tento hotel nepatří mezi nejlevnější. Dříve se snídaně připravovaly před hosty a podávaly v přízemí hotelu a na terase, ale budiž. Také pokoje byly pro Čechy směrem k moři, ale CK, které si toto ohlídaly, už do Valais nejezdí. V cestovní smlouvě bylo uvedeno číslo pokoje a nebyly žádné dohady při ubytování. Nyní pořádající CK, kterou záměrně neuvádím, tvrdí, že to nejde, uvádět do c. smlouvy číslo pokoje a už vůbec ne, žádat pokoj směr moře. Lenost nebo neochota, pokoje jsou předem nasmlouvané a CK přece musí vědět, jaké pokoje nasmlouvá. A pokud CK toto tvrdí, tak jí jde asi jen o peníze a naprostý nezájem o klienta. Snídaně v přízemí byly zrušeny a každý musí na snídani k baru. Také každoročně problémy se snídaněmi, stále to samé dokola a o kroasanty nás také okradli, nebyly ani jednou a to tam jezdíme roky pravidelně. "Lepší snídaně" pouze za příplatek, ale jak už tady někdo zmínil, za takové peníze se dá královsky najíst mimo hotel. Z těchto důvodů už jedině jinam. Až paní majitelce přestanou jezdit do hotelu hulákající Angličané, kteří vyhazují z balkonů do zahrady absolutně vše včetně vybavení pokoje a nadutí Rusové, tak jí možná Češi budou dobří. Otázka je, zda budou ochotni přijet. Kdo už měl možnost strávit v hotelu Valais dovolenou, tak ví. Stravovat se v hotelu není finančně výhodné a tudíž ani nutné. V tavernách jsou jídla levnější, chutnější, větší porce a hlavně personál vždy ochotný splnit každému zákazníkovi jeho přání. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání