Napsat recenzi

Piccadilly, apartmán pro 4 osoby.

Recenze hotelu Piccadilly Studia ** (Řecko - Zakynthos - Alikanas)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 195x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

Malý aparthotel na rušném místě s dobrým jídlem, pro nenáročné, skromné turisty. Naprosto nevhodný pro rodiny s dětmi a všem těm, co vyhledávají klid,odpočinek a vyžití pro děti.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Studia pro 3 osoby a apartmány pro 4 osoby s nedostatečným úložným prostorem a úklidem. Stravu jsme měli polopenzi. Obědy se zde nevaří. Některé apartmány jsou po částečné rekonstrukci, ale zanedbané špatným úklidem a špatnou údržbou. Měli jsme zrekonstruovaný apartmán pro 4 osoby v prvním patře, který se skládá ze dvou místností a v jedné z nich je malý kuchyňský kout pro jednoduché vaření. Každá místnost má svůj balkon s posezením .Hotel je na velmi rušném místě, nedá se zde odpočívat a klidu se nedočkáte ani v noci.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Snídaně se opakují každý den: opečený toustový chléb 2 ks, 1 plátek šunky,1 plátek sýra, 1 máselko, 1 marmeládka, 1 vajíčko ( volské oko nebo uvařené na tvrdo), sklenice džusu, káva nebo čaj a nektarinka nebo broskev..

Večeře: předkrmy(chléb s máslem, smažené rybičky, řecký salát, tuňákoví salát, kalamáry, klobáska nebo polévka, hlavní chod je z výběru 10 meníček (grilovaný kuřecí plátek, vepřový plátek, bůček, masové kuličky, hovězí s rajskou omáčkou,ryba mečoun, pizza, špagety bolonese a jehněčí, přílohy jsou vždy hranolky. Dezerty: jogurt s medem, kopeček zmrzliny nebo kousky žlutého melounu. Vše nám chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

V hotelu je kromě ubytovacího zařízení, restaurace a bar. Kuchař a provozní v jedné osobě kterému říkají Juri je přátelský a vždy Vám po ruce. Uklízečka, která neumí uklízet. Úklid pro ni znamená denně vynést koše a trochu zamést podlahu. Za 12 dní nám vyměnila povlečení a ručníky jen jednou. Sprchový kout a vodovodní baterie, nikdy nepoznali čistící přípravek na vodní kámen nebo plíseň. Kuchyňský kout v hrozném stavu, rozbitá rychlovarná konvice, špinavá lednice i nádobí, rezavý dvouplotýnkový sporák. Balkon uklízečka nenavštěvuje vůbec. My jsme měli apartmán po rekonstrukci. S úklidem měli problém téměř všichni ubytovaní.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Na nejbližší pláž je to od hotelu rušnou ulicí asi 100 metrů. Pláž je nádherná s pozvolným písečným vstupem, čistým teploučkým mořem se spoustou malých rybiček a sem tam najdete i nějakou malou mušličku. Pláže jsou zde volné i placené (6-8 E). Pobyt jsme zde měli na 12 dní od 24.8-do 4.9 2018. Počasí bylo skvělé a moře odpoledne vyhřáté.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V sousedství hotelu jsou restaurace, bary, obchody, půjčovny aut, motorek a čtyřkolek. Ceny jsou zde na naše české poměry vysoké. Pivo je za 3-4 Euro, COLA 2 dcl. za 2.5 Euro, Coktejl od 6 Euro, Jídla jsou kolem 10 Euro. Neustálí ruch, je nejen přes den , ale co je horší i v noci. Hlasitá hudba z okolních barů hraje denně až do ranních hodin a spoustu turistů i místních se prohání na motorkách a strašné řvoucích čtyřkolkách ve dne i v noci.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Ostrov Zakynthos, připomíná spíše ostrov odpadků se spoustou hladových o stravu žadonících koček. Nechápu, že Řekové nejsou schopni při tak vysokých cenách za službya obchod, zajistit ani odvoz a likvidaci odpadků.

Ale, díky nádhernému, čistému, teploučkému moři a krásným plážím v celé oblasti, jsme si dovolenou užili i přes nedostatky hotelu Piccadilly a hromady odpadků po celém ostrově.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání