Napsat recenzi

pěkná dovolená

Recenze hotelu Letsos Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Alikanas)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 904x
Recenze se líbila: 536 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pláž,můžete si vybrat i místo pod stromem
pláž,můžete si vybrat i místo pod stromem

na Zakyntosu jsme byi již podruhé, opět se nám líbilo.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

V hotelu - ve studiích se nám moc líbilo, bydleli jsme v podkroví, velké studio, krásný výhled na hory , blízko na pláž, čisto a klid, to je to co na dovolené hledáme.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

měli pouze snídani, proti minulým letů byly o poznání chudší, žádná zelenina, jeden druh pečiva, ale doma větší výběr většinou také nemám.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

hotel čistý,klidný, personál příjemný

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

čistá udržovaná pláž, moře super

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

obchody a restaurace dostupné v hojném množství, výlety podle zájmu.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

pěkné, klidná dovolená.Při odletu byla velká bouře, letadlo opožděno, ale chválím organizaci na letišti, byli jsme růběžně informováni v češtině, takže vše proběhlo v klidu a nezkazilo to celkový dojem z dovolené

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarmila Šutová: To jsem nečekala - 26. 9. 2013 10:09

Včera jsme se vrátili z dovolené na Zakynthosu v hotelu Letsos. Nazývat vybydlený apartmán hotelem je v dnešní době neuvěřitelná drzost. Když jsme odemkli místnost, tak se na nás vyvalil zápach jako ze septiku. Vodovodní baterie nad dřezem stále kapala a při snaze ji utáhnout, tekla voda všemi směry. Byla rezavá a hrozná. Koupelna by potřebovala celá vyčistit Savem proti plísním. Nábytek byl vybydlený a z doby našich babiček.Rozhodně bych ho nehledala v hotelu se třemi hvězdičkami.Pláž byla o hodně dál než 150m a velmi úzká.V den odjezdu se personál hotelu ani nenamáhal udělat snídani(odjezd od hotelu byl v 6,20 hod.). Natož nabídnout balíček na cestu. Své stížnosti jsem sdělila delegátce(a nebyla jsem sama!), ale k nápravě samozřejmě nedošlo. Žádám vrácení peněz za vámi uvedenou kategorii ubytování. Ladislav Sladkovský a Jarmila Šutová reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání