Napsat recenzi

Hotel Letsos - člověk musí být připravený na lecos, když tam jede

Recenze hotelu Letsos Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Alikanas)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 559x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení recenzí hotelu Letsos jsme očekáváli lecos, a také jsme lecos zažili!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování katastrofa. Já, bratr, sestra a matka jsme byli ubytováni v apartmánu kategorie B. Stačilo tam přijít a člověk málem umřel v tom smradu. Tři dny jsme z toho byli šokovaní. Občas někdo spal na balkóně, protože ten druhý pokoj byl hrozný. Páchnoucí zdi by potřebovaly vymalovat protiplísňovým nátěrem, který se dává do vlhkých míst, jako je koupelna a tak. Druhý den jsme to řešili, ale neměli pro nás volné ubytování kategorie A. O několik dní později nám nabídli apartmán v přístavbě blíže k pláži. Byli jsme se tam podívat, ten je opravdu pěkný, ale chtěli po nás za zbylých deset nocí příplatek 200 Euro, a tak jsme se na to už vykašlali a peníze raději projedli a tak.... Lidé, co měli kategorii B a C si z 95% stěžovali, tuto kategorii nebrat. Jedině kategorii A v hlavní budově, kde jsou dvoupokoje nebo apartmány v přístavbě blíže k pláži. Tyto pokoje jsou v pořádku, ale pozor na ubytování u bazénu, tam prý smrdí odpad; dvojpokoje typu A to chce pokud možno v hlavní budově, tam jak je zahrada, palmy a tak. Obecně kategorii A musí udržovat, aby měli tři hvězdy. Na ostatní kašlou, prostě business. Oni to rozšiřují, a proto asi šetří na ubytování nižších kategorií a na jídle...... Jo ještě mě napadá ohledně pokoje - v umyvadle v koupelně netekla voda, spíš jenom lehounce čůrala, koš v koupelně se nezavíral, a tak DODO, vyřešil to kámen z pláže, který to zatížil. Vybavení jak z války, smrad, plísně a tak - a tak jsem měl všechno v kufru, poslední den jsem ani nemusel balit. Konvice žádná. Místo jedné postele přistýlka s pružinovou základnou, chudák ségra. Ve skříni hnízdo komárů, komáři byl obecně problém. Smrad -> otevřená okna -> komáři se hnali do bytu, protože proti balkónu bylo prosklené neotevíratelné okno, za nímž svítila pouliční lampa do tří do rána. Totálně pobodané tělo od komárů první dny, potom jsme s nimi válčili. Na komáry jsou dobrý ty smradlavý válečky na gauč... Jinak matrace taky pěkně smrděly jako všechno.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Strava katastrofa. Alespoň co se týče snídaní, večeře jsme neměli. Nejlepší byla asi veka a čaj a káva. Slaný feta sýr se obden měnil s umělým plátkovým sýrem. Zelenina a ovoce tam není. Vlastně první dva dny jsme měli rajčata, ale prý koncem týdne rajčata nejsou, takže konec týdne začal už v úterý a pokračoval dalších 12 dní až do konce dovolené.... Kdo nemá večeře, tak v tavernách se dá stravovat v pohodě kolem 10 euro za večeři. Z vlastní zkušenosti doporučuji si vzít dvě jídla ve variantě BABY (small) za 2x polovic. To je totiž potom jeden a půl porce za cenu jedné porce; BABY jídlo udělají z čehokoli a je toho vždy více než půlka. Ve středu je možné se za 7 euro najíst vedle přístavu na pláži v restauraci, a tam sníst vše, na co má člověk chuť, bufet se vším možným; na pláži dávají letáky někdy. to je 19-21 ve středu, kousek po pláži. Poslední týden jsem se stravoval v taverně Greek Pepper na hlavní ulici, tam vaří podle mě nejlépe. Nejlepší pizzy, řecká jídla s kuřecím masem, za to zase ryby nic moc...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení a služby průměrné. Toaletní papír vymění jedině, když se na záchodě nechá rulička nebo když se zastihne uklížečka, jinak to nepochopí.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž a moře má desítku. Na pláži není moc lidí, je čistá, moře je čisté a průhledné, pozvolný vstup do moře. Vhodné pro všechny: pro děti, starší lidi, pro všechny.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Klidné místo, žádné diskotéky a tak. Letsos maxi supermarket jak Tesco. Pár obchodů se suvenýry, taverny a tak.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Rozpačitá dovolená. Nebýt toho ubytování, tak dovolená byla vynikající. Ale i tak spokojenost. Kdybych tam ještě někdy jel, tak jedině do ubytování kategorie A, a to do dvojpokojů v hlavní části budovy (viz. ubytování). Mohli by také nabízet variantu bez snídaní, které jsou hrozné. Ale moře je nádherné, to ano.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání