Napsat recenzi

Kali Pigi Zakyntos 2012

Recenze hotelu Danny's & Kali Pigi Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Alikanas)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 876x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Před hotelem u bazénu Před hotelem u bazénu
  • Hrátky na pláži Hrátky na pláži
  • Pohled na pláž Pohled na pláž
  • Synův oblíbený dopravní prostředek na dovolené Synův oblíbený dopravní prostředek na dovolené
  • Ceník :D Ceník :D
  • Super Gyros od Pepeho Super Gyros od Pepeho
  • Čekání na vyhoření želvičky Čekání na vyhoření želvičky
  • Hotelový pokoj Kali Pigi Hotelový pokoj Kali Pigi
  • Výlet na vrak lodi Navagio Výlet na vrak lodi Navagio
  • Koupání u Xigie - vytékající sýra Koupání u Xigie - vytékající sýra
  • Super dovolená a letíme domů :) Super dovolená a letíme domů :)

Rodinná dovolená v Řecku - ostrov Zakyntos - Alykes

Ubytování  průměrně (3/5)

Jednodušší hotelové pokoje. Nejlepší na ubytování byla velká terasa s pěkným výhledem na okolní krajinu, jiní třeba na bazény u hotelu i na daleké moře.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravovali jsme se v místních restauracích, jelikož nemám chuť na 12 stejných snídaní, 12 stejných večeří :D.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

No uvařit si v kuchyňce žádná sláva, ještě že jsme měli nějakou výbavu z domu. Ale lednička dobře chladila, což v těch velkých vedrech v hlavní sezonu určitě prospěje. Byl tam také vařič, tak něco malého se dalo také uvařit.

Lehátka a slunečníky u bazénů zdarma, je jich celkem dostatek.

Co se týká personálu tak uklízečka každý den vyhazovala odpadkové koše a vytírala podlahu. Co čtyři dny měnila povlečení. Byla pečlivá, ale až na zamykání nechávala odemknuté dveře a terasu také, když jsme přišli z pláže byli jsme v šoku - odemčený pokoj a větralo se dokořán.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž byla asi to nejlepší na celé dovolené. Je to celkem daleko od moře. Není pravda jak píší že to je cca 400 m, tak možná přímou čarou. Je to tak kilometr po silnici. Je tam zkratka přes olivový háj, ale je to soukromý pozemek. Pokud Vás nikdo nechytne tak je to o dost rychlejší než po silnici. Chodili tamtudy všichni.

Pláž byla čistá (bez odpadků). Nebyla ani v hlavní sezonu přelidněná, vždy dosti místa pro další přicházející k odpočinku a koupání :D. Nádherný výhled na krajinu, také na protější ostrov Kefalonie.

Moře bylo krásně čisté, čiré a teplé. Chodili jsme převážně odpoledne to bylo nejteplejší. Velice ideální pro děti, hodně pozvolný vstup do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Kousek je to do nákupní zóny, večer je tam živo, projít je dobré všechny obchody, ceny se hodně liší :). Restaurace jsou cca cenově stejné.

Okolí se celkem dalo, až na místní zvěřinec. Slepice snášejí v noci, tak to kvočí o život. Kohouti kykyrikají za 5 minut dvanáct (v noci). Tak počítejte že v noci uslyšíte místo sovy kohouty jak se ozve jeden tak vzápětí další z okolních ulic :D A také psi ti štěkají také převážně v noci, myslím si že je to tím že přes den v těch velkých vedrech jsou schovaní a jak se trochu v noci ochladí tak se probouzí.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Super dovolená. Doporučuji výlet na želvy Caretta a výlet na Pašeráckou loď Navagio úžasná pláž, voda čistá jako křišťál. Co se týká prodávajících na ulicích, výlety jsou o hodně levnější než tvrdí delegáti - ti si hodně právě nahrabají :D (děti převážně zdarma).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání