Napsat recenzi

Alykanas Beach Grand Hotel

Recenze hotelu Alykanas Beach Grand Hotel Zante Plaza *** (Řecko - Zakynthos - Alikanas)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezké prostředí , moře, skvělé jídlo. Velké zklamání však bylo ubytování. Pokoje typu Annex se nacházejí mimo areál hotelu Alykanas Beach, tedy jsou dosažitelné tak, že musíte vyjít z areálu hotelu a přes vyprahlou silnici dojít do ubytování typu Annex .Nepříjemné a nejste na to předem upozorněni.Všichni účastnící ubytovaní v tomto "Annexu"si stěžovali a přes delegátku psali reklamaci s žádostí o finanční kompenzaci, které se nám však nedostalio.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Pokoje typu Annex jsou malé, koupelna velmi malá s velmi malým sprchovým koutem - pro silnější lidi nelze použít. Dveře je nutno při použití koupelny a WC nechat otevřené, jinak se člověk do prostoru těžko vejde. V žádném případě neodpovídá hodnocení 4 hvězdičky. Není to jen můj názor, ale shodli jsme se na tom všichni účastnící zájezdu. Navíc časté zapínání blízko umístěného čerpdla, které je hlučné a ruší. Delegátka má již připravené žádosti o reklamaci, neboť jak sama říká, stížnosti se opakují každý týden.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo výborné, pestré, dostatek zeleniny, ovoce i ostatního jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Pokoje čisté, personál příjemný, pro děti výborné, animační program

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž pěkná, čistá, vstup do moře pozvolný

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Vzdálenost do městečka 500 metrů, hezká procházka

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem z pobytu byl dobrý, nicméně jsem se cítila poněkud podvedená, neboť obrázky hotelu a informace CK dostatečně nepopsali úroveń ubytování v pokoji typu Annex.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání