Napsat recenzi

Georgina Inn **

Recenze hotelu Georgina Inn Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 666x
Recenze se líbila: 385 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

VŠE JEDEN VELKÝ KLAM

Ubytování  průměrně (2,3/5)

NA 2* BEZ PŘIPOMÍNEK ! KLINATIZACE , TREZOR ( V CENĚ), DOCELA DOBŘE VYBAVENÁ KUCHYŇKA ( VAR. KONVICE, MIK. TROUBA , VAŘIČ, TALÍŘE, HRNKY, SKLENIČKY)

LCD TELEVIZE.

INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ HRŮZA FUNGUJE JEN NĚKDY TŘI FOTKY SE ODESÍLAJÍ 15MIN.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

TAK TO BYLA HRŮZA !!! JEJICH SLAVNÉ BAGETKY ROZPEČENÉ TAK ŽE SE NEDAJÍ UKOUSNOUT JSOU JAK BETON ! POMAZÁNKY BYLINKOVÉ MÁSLO A MAJONEZOVÁ PIKATNÍ TY OK. PRO DVA DOSPĚLÉ A DVĚ DĚTI JEDEN ŘECKÝ SALÁT NA VĚTŠÍM HLUBOKÉM TALÍŘI , VYBRANÉ JÍDLO DLE JEJICH JÍDELNÍČKU KATASTROFA JÍDLO MASTNÉ BEZ CHUTI GYROS Z ODŘEZKŮ NA PÁNVI NĚJAKÉ KOUSKY I SMRDÍ , RÝŽE JAKO PŘÍLOHA KE KAŽDÉMU JÍDLU SE JEDNOU NEDALA ANI POLKNOUT - SMRDĚLA-

OBSLUHA VÁS NECHÁ SEDĚT U PLNÉHO STOLU TALÍŘŮ SKLENIČEK PO VEČEŘÍ A ZEPTÁ SE JESTLI CHCETE DEZERT ! TAK TEN NÁS BAVIL KAŽDÝ VEČER MINIATURNÍ 3X3CM TŘEBA PERNÍK PROMAZANÝ PUDINKEM, NĚKDY TO BYLO JAKO BY JEN KUCHAŘ OTŘEL NÚŽ O TALÍŘEK NA DEZERT.

SNÍDANĚ :

JAKOBY ŠUNKA , SÝR, JOGURT, MARMELÁDA , JO A ŽELÉ ,BÁBOVKA, SALÁTOVÁ OKŮRKA, RAJČE, VAJÍČKOVÁ OMELETA S PÁRKEM A PAPRIKOU, VEJCE NA TVRDO TOUST. CHLÉB A NĚJAKÝ JAKO CELOZRNÝ CHLÉB ALE TVRDÝ JAK BETON - TO ASI BYLA JEN DEKORACE NIKDO HO NEJDL :O)

SNÍDANĚ NEURAZÍ ALE VŠE POŘÁD STEJNÝ ALE TAKY SE VÁM STANE ŽE PŘÍJDETE HODINU PŘED KONCEM SNÍDANÍ A NIKDE NIC A POK TO PO 20 MINUTÁCH POSTUPNĚ DOPLNÍ , KÁVA A ČAJ JEN NA POŽÁDÁNÍ, DŽUS NEBO CO TO BYLO NIC MOC.

RADŠI BEZ STRAVY KDYŽ UŽ , ALE TO ASI NEJDE !

KDYŽ PŘÍJDOU JINÍ HOSTÉ KTERÉ NEJSOU UBYTOVANÉ V GEORGINĚ TAK BY SE ROZKRÁJELI HLAVNĚ PANI MAJITELKA ! TĚCH JE TAM ALE TAK 2 ZA VEČER ASI VĚDÍ PROČ.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

BAZÉN TO JE JEDNA VELKÁ KASTROFA !!!!

KDÝŽ JSME PŘIJELI TAK NEBYLO ANI VIDĚT NA DNO KAL A HNUS. PO DVOU DNECH PAN MAJITEL TAM NALIL NĚCO A RÁNO TO BYLO DOCELA FAJN ALE SKOČIT TAM TAK VÁM TO SEŽERE PLAVKY. ZA CELÝCH 11 DNÍ JSME TAM NEVLEZLI TO BYLA FAKT HRŮZA A NI JSEM TAM NIKOHO NEVIDEL.

JO A VŠUDE MRAVENCI POD STOLEM VEDLE A ŽIDLE OPŘEDENÉ PAVUČINAMA JAK NA ZÁMKU.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

JO PLÁŽ V KATALOGU 150M

PŘIJEDETE NA MÍSTO A PRVNÍ INFO PLÁŽ 300M !!!!

REALITA 270M MĚŘENO GPS

PLÁŽ ÚZKA ALE ČISTÁ PÍSEK A SUPR PRO DĚTI . 2X LEHÁTKO + SLUNEČNÍK 6 EUR

NENÍ TAM SPRCHA U PLÁŽE

Celkový dojem  průměrně (2/5)

UBYTOVÁNÍ OK , STRAVA KATASROFA !

NEJ - KRMENÍ ŽELV V PŘÍSTAVU MOŽNOST SI JÍ POHLADIT ! SUPR PRO DĚCKA

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání