Napsat recenzi

Rodon Hause ano, ale

Recenze hotelu Rodon House Aparthotel *** (Řecko - Thassos - Tripiti)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

30.6. 2023 , vcera jsme se vratili z Rodonu, byli jsme tu uz 2 x , kvuli klidu, plazi, mori a zeleni v okoli.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytovani , je to vetsinou v jednoduchem a cistem studiu. Nektere studia jsou do schodu. Je zde lednicka, dvouplotynkovy varic, a zakladni nadobi. Neni hubka ani uterka na nadobi. Rucniky jsou, mydelka , a vetsinou uklizi a kdyz potrebujete vymeni i rucniky. Balkony byvaju velke , ale zalezi kde vas ubytuji.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snidane , jak uz bylo popsane jednoducha , zelenina jen rajcata, anebo meloun , jogurt lupinky, kava, caj, dzus praskovy, sunka, syr, feta, kolacek z list. testa, vejce, parecky, Cleba mekky , maslo, dzem, med. Je zakazane cokoliv prinaset anebo odnaset. Vecere prvy vecer nic moc, dalsi mate na vyber z dvoch jidel, ktere si vecer pred tim objednate. Zapekany baklazan ze syrem, spagety, male rybicky s hranolkami atd. predjidlo salat . Vecere bez napoju. Objednat si muzete cokoliv vedla v restike, kde platite pivo male 3,50 Eur, velke 4 Eur, Jedlo obed okolo 12 a vice Eur. velke porce. Skoro kazdy den jezdi auto ktere stavi pred branou cca okolo 13:00, kde koupite broskve , nektarinky vyborne kilo za 2 Eura. prodavaji i melouny. Vodu je nejlepe si nakoupit v Limenarii , zeveze vas tam taxi 7 Eur tam 7 Eur spat, objednate na recepci , dejte se zavest k pizerri a rovnou mu reknete kdy jedete zpatky a on pro vas prijde. Supermarket je cca 200 m od pizzerie, balik myslim po 6 vodach vysel nejak pres 2 Eura.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Bazen pekny, lehatka gratis. Pro deti je k dispozici i mala lagunka , piesok kamienky, teplulinke more , postupne, po cca metru hlubsi az do pasu . Lehatka pri lagunke spoplatnene. Plaz mate sirokou, piesok kamienky,nie je preplnena.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

more krasne ciste, vstup - asi na 4 mistach jsou kaminky a jinak kamenne platy. Pro deti je vstup kamienkovy hned na zacatku plaze, je tam spousta malych rybicek, uz ted 29.6. bylo more svezi , a den ode dne teplejsi. Slunce hodne prudke, treba davat pozor, slunecniky vpredu 5 eur, vzadu s matracemi 7 Eur, ale v cene je nealko bud 2 frape kavy a nebo flasa vody

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

lesy, vedlejsi hotel, cca 2 taverny jinak fakt nic, vyplati se vylet staci si pujcit auto na jeden den, stihnete to, anebo organizovany CK.

Cesta na ostrov uz je zazitok letite do Kavaly a pak trajektom asi 45 minut, mejte u sebe kousek chleba , cajky se potesi.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Vyborny pro lidi, kteri vyledavaji pobyt bez animaci, revu, hluku, ciste prostredi, samozrejme

krasne more, nepreplnene plaze, zelen, a nechti pribrat z Al Inclusivu,

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání