Napsat recenzi

Spokojenost :)

Recenze hotelu Artemis Hotel *** (Řecko - Thassos - Prinos)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1

Celkově jsme byli s hotelem Artemis velice spokojení. Majitelka Maria je velmi příjemná žena, vstřícná, milá, ochotná vždy klientům vyhovět. Její maminka také, usměvavá, má velmi osobný přístup k hostům a vždy nás hezky zrána naladila. Je to menší hotel s rodinnou atmosférou vhodný pro klidnější dovolenou, žádné párty, diskotéky tady nečekejte.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj byl jednoduchý, útulný, bylo tam vše potřebné. Na pokoji nechyběla televize, malá lednice, balkon se stolečkem a židlemi, klimatizace, která byla po celou dobu pobytu zdarma. Ve vybavení pokoje samozřejmě velké osušky, malé ručník, mýdla a šampóny, včetně WC papíru.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme polopenzi. Snídaně byly formou bufetu aneb švédských stolů. Mohli jste si vybrat opravdu co jste chtěli - řecké pochoutky (feta sýr, olivy z Thassosu, jogurt s medem), zelenina, ovoce, můsli, vajíčka na různé způsoby, klasické tvrdé sýry, salámy, šunky, arašídové máslo, nutella, máslo, džemy...opravdu velký výběr, pečivo denné čerstvé - tmavý , světlý chléb, sladké pochytiny keksíky ke kávě a pod. Nápoje samozřejmě v rámci polopenze ke snídani: džusy, čaje, kafe... Večeře byli tříchodové, předkrm, hlavní jídlo a dezert. Jejich dezerty byli božské, na těch jsem ujížděla. Předkrmy mi také velmi chutnali, hlavní jídla dobré, jedno z nich mi nejelo (rybu málo zapekli). Pití si ale k večeři kupujete. Což by mohlo být v rámci polopenze... Každý den byla jiná večeře, takže žádné dva dny jsme neměli stejné menu. Jedlo se na terásce, takže romantika.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Pokoje jsem popsala výše, byli jsme spokojeni. 6 dní v týdnu byl úklid, vyměnili ručníky, povlečení i doplnili papír. Personál byl velmi milý a přívětivý. Bazén byl krásný a čistý, využila jsem ho jen jednou, má láska je moře a tam jsem byla každý den. U bazénu je malý bar, ten ještě nebyl otevřený. Samozřejmě v rámci hotela je Wifi zdarma a má vlastní pláž.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž byla nádherná, písečná, upravovaná, čistá. V rámci pláže byly leátka a slunečníky. Když jste si něco objednali, měli jste je k dispozici. Takže my si dávali jedno frappé s vodou za 2.50 EUR a mohli jsme tam být jak dlouho jsme chtěli. Moře čisťounké, krásné, azurovo modré. Počátkem června ještě hodně svěží (18°C), ale já se vykoupala. Mušličky nejsou moc, chce to brzo ráno a na šnorchlování taky moc ne, já zkusila, občas nějaký ráček, občas ryba. Možnost vodních sportů je v nedalekém přístavu Skala Prinos, kde je možnost si půjčit lodičku nebo se domluvit na potápění. Pláž je ve vzdálenosti 50 m od hotelu, přes silnici. Je oddělená od silnice borovicemi, takže je tam opravdu krásně a voňavo.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel je vzdálený asi 5-10 min chůzí od přístavního městečka Skala Prinos, 45 min pěšky od podhorského městečka Prinos a 20 min autobusem od hlavního města Thassosu Limenasu (bus stojí 2.40 EUR). Můžete se projít pěšky po pláži do vedlejšího letoviska Skala Rachoniou, je tam krásné pobřeží, pískové plážičky jiných hotelů. Ze Skala Prinosu jede trajekt na pevninu do města Kavaly (krásné město, stojí za návštěvu), je to asi 45 min. (stojí 5 EUR). V Skala Prinosu je všechno potřebné, obchody, taverny, pošta, kavárny. V Prinosu je nemocnice (doktoři), lékarna a další možnost obchodů a taveren.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

My jsme byli s hotelem a ostrovem maximálně spokojeni. Chtěli jsme klidnou dovolenou a to se nám vyplnilo. Užili jsme si dobrého jídla, krásného moře a sluníčka, zažili i bouřku a déšť, měli příjemné teploty (24-30°C), s Marií (majitelkou hotelu) si příjemně popovídali, máme krásné zážitky a chceme se tam určitě vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mario Šula: Recenze A1 - 6. 9. 2019 17:54

26.7. - 6.8.2019 a naprosto vše je tak a bylo, jak píšete...my určitě za rok zopakujeme... PS: vyčerpávající recenze.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání