Napsat recenzi

Nedoporučuji !!!

Recenze hotelu Vila Maria (Řecko - Thassos - Limenaria)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 857x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Nedávno jsem se vrátil z Tassosu, kde jsem trávil dovolenou s přítelkyní. Oba máme rádi antické památky, tak jsme si takové místo zvolili. Bydleli jsme v Limenárii - Vila Maria. Co nás po příjezdu čekalo se nedá ani popsat, špína, nezájem, neprofesionalita. Zejména o antických památkách jsme si chtěli rozšířit své znalosti, ale kdo o tom alespoň něco věděl byla česká delegátka místní cestovky Lenka.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Vše malé, úklid pouze 1x za týden, nedostečně vybavený pokoj, rozbitý koš a nádobí, běžně dostupná fota jsou zřejmě stará několik let.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jedli jsme často v hotelu Agali, velmi dobře tam vaří, za ochutnání stojí některé z druhů mas a také palačinky. Při cestách po ostrově stačí zajít kdekoli na jídlo a budete spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Katastrofa, katastrofa, v případě nedostatků je nutné obrátit se na zdejší cestovku, ta je partnerem českých cestovek. Nepříjemné jednání majitelky p.Marcely vás však odradí cokoli řešit. Toho, kdo se stará o Vilu Marii jsme ani jednou neviděli.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Docela špinavá pláž nablízku, kousek za Limenárií úžasná pláž Metali.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkem slušné prostředí, nedaleko centrum se všemi obchůdky, bary, tavernami.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Na pobyt jsme se těšili, ale byii jsme zklamaní. Příště dáme na radu svých kamarádů a pojedeme opět bez cestovky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Miroslava Morisová: jsem zděšena co to tady čtu - 25. 6. 2014 14:23

Je mi velmi líto,že někdo takhle hodnotí ubytování na Hotelu Vila Mária a chování pani Marcely Stavropoul majitelky cestovni kanceláře *********.Chci jen k tomuto hodnocení napsat ,že na Thassos jezdím už dlouhých patnáct let.......a každý rok se vracím a velmi se těším na paní Marcelu protože je to úžasný člověk s nádherným srdíčkem!!! Děla svou prací velmi zodpovědně a klienti jsou pro ní život!!!! Ja sama jsem se setkala se svym osobním problémem,a kdo myslíte že mi ho pomohl vyřešit??? Samozdřejmně paní Marcela!!! Dnes jsou s Nas vyborné přitelkyně a velmi mně mrzí a bolí ,že je někdo schopen napsat něco tak oškliveho!!! A na Hotelu jsem byla ubytována osobně několikrát a musím říct,že byl všude pořadek!!!!a i moc mila obsluha ,která vyhověla veškerým mým požadavkum!!!! Takže co dodat?????........když chceme psa uhodit hul si vždy najdem!!!! Viďte? Za mně doporučuji jak Hotel tak užasnou paní Marcelu a její delegátky,protože jen tak poznáte opravdové přatelé!!!!! A ja uz letos byla v květnu a jedu ještě jednou v září se svýma pacientama!!!a to svědčí o tom :jedině na Thassos a za naší užasnou Marcelkou:-* reagovat

Karel Vysoudil: doporučuji z celého srdce Vilu Marii - 25. 6. 2014 19:09

Několik let jezdím na Vilu Marii. Paní majitelka dbá velmi na čistotu a váží si každého klienta, který vilu navštíví. Na Thassos se vracím právě na Marii a také proto, že mám jistotu, že i v mém vysokém věku se o mě v CK ********* dobře postarají. reagovat

iva: nedoporucuji take - 24. 7. 2014 6:14

Výhled nulový, pokoje dole na ulici plnou prachu.ze tři stran auta jezdí. Tenké zdi.hruza tady. A o pláži v limenarii smutno mluvit.metalia pláž pěkná, ale půl hodiny cesty přes kopec . THASSOS ano, VILA MARIE a LIMENaria anikdy více. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání