Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Antonios Hotel *** (Řecko - Thassos - Limenaria)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 314x
Recenze se líbila: 347 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Večerní pohled na hlavní budovu hotelu a bazén Večerní pohled na hlavní budovu hotelu a bazén
  • Jedna ze snídaní Jedna ze snídaní
  • Výhled od bazénu Výhled od bazénu
  • Pláž před hotelem Pláž před hotelem

Vydařená dovolená na krásném ostrově Thassos - Limenaria

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Hotel je velmi pěkný, elegantní, vzdušný, klidný, všude je pořádek, květiny, palmy, prostě oáza pro zaslouženou relaxaci. Hotel má hezký bazén, počet lehátek je dostačující, kdykoli bylo si kam lehnout, vždy bylo dost místa, občas jsme byli u bazénu sami :) Od bazénu je úžasný výhled na moře a celou Limenárii. Pokoje jsou zařízené jednoduše, ale účelně, úklid a vynášení odpadků prováděno každý den, výměna ručníků a prostěradel každý třetí den.Klimatizace byla funkční, stejně tak lednička i televize, ale tu jsme za celou dobu skoro nezapnuli. Na pokoji však není rychlovarná konvice, takže pokud si chcete večer uvařit svůj čaj nebo kávu, tak si ji nezapomeňte přibalit.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně byla rozšířená kontinentální bufetovým způsobem, tedy každý den stejně: jeden druh šunkového salámu, jeden druh sýra, vařené vejce, máslíčko, džemy, veka se sezamovými semínky (každý den čerstvá), opečené tousty, lupínky, káva, čaj, mléko, džus, toto vše rozšířeno o chlebíčky s tzatziki s okurkou a rajčátkem, výbornou vláčnou buchtu (kakaovou a vanilkovou), olivy, rajčata a okurky a úžasný výborný řecký jogurt s thassoským medem :) Toto vše bylo zpestřováno každý den něčím navíc: kroasántky s čokoládou, slaná buchta s olivami a zeleninou, kompot, míchaná vajíčka nebo volské oko, párečky, rajská polévka s nudlemi, pizza (nakrájená na čtverečky) a 2x byly sladké taštičky z listového těsta plněné krupičnou chalvou - vynikající. Personál se snažil stále doplňovat, vzhledem k velikosti hotelu bylo všeho dost, vždy jsme se chutně a dosytosti nasnídali.

K večeři byl podáván hlavní chod se společným salátem pro dvě, nebo větším pro tři osoby, zákusek a sklenice vody s ledem. Porce dostačujicí, někdy více někdy méně chutné, měli jsme pocit, že se střídá kuchyně řecko - evropská (nikdy se nedá zavděčit všem). Např. jeden den byla musaka - musím podotknout, že velmi dobrá a chutná - ale na večeři skoro nikdo nebyl. Další den pak pečené kuře s rýží a bramborovou kaší. Hodně převládalo mleté maso na různé způsoby (na špejli, burger, "boloňská" směs, zapečené těstoviny). Saláty byly každý den jiné a moc nám chutnaly. Velmi mně překvapilo, jak byl dobrý salát z červené řepy s okurkou a fetou - mňam. Zákusky ušly - nebyly moc nápadité, čekali jsme větší řecký odvaz.

Celkově jsme byli s jídlem spokojeni a dobře nasyceni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Personál je ochotný, úslužný, milý, cokoli jsme potřebovali, tak vyšli vstříc. Velmi musím pochválit skvělou delegátku Andejku, díky níž byla naše dovolená povýšena o další level.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

K moři se pohodově schází po vydlážděném chodníčku cca 100 metrů, není to až tak strašný kopec (v Chorvatsku jsou horší). Moře bylo krásné, čisté, příjemně teplé nebo chladivé podle toho, jak zrovna foukal vítr. Vlnky byly tak akorát, dalo se dobře plavat. My jsme se nepotápěli, takže podmořskou faunu nemůžu posoudit. Pláž je písečno-oblázková, doporučuji boty do vody. Je možné využívat slunečníky a lehátka od vedlejšího hotelu za to, že si objednáte nějaké občerstvení za 6 Eu To velmi oceňuji, protože se neplatí vyloženě za půjčení setu, ale máte k tomu ještě nějakou přidanou hodnotu. Obsluha na pláži velmi milá. Jednou jsme si zajeli na asi 3 km vzdálenou pláž Tripiti - je pěkná, písečná, ale pěšky bychom se tam neplahočili a dát za taxi tam a zpět 12 Eu více než jednou se nám už nechtělo. Tak jsme nakonec konstatovali, že to nejlepší máme před nosem :)

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

V okolí jsou další hezké hotely, takže se můžete kochat pohledem :), za hotelem vede hlavní cesta do Limenárie, ale nijak to nevadí, cca 100 m od hotelu je větší supermarket se vším potřebným. Do městečka s taverničkami a obchůdky se dojde pohodovou procházkou po cca 400 m. Doporučujeme tavernu Agistri.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkově jsme si pobyt v hotelu Antonios velmi příjemně užili a byli jsme moc spokojení. Krásná dovolená :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání