Napsat recenzi

Řecko Thasos srpen 2016

Recenze hotelu Astris Sun Hotel *** (Řecko - Thassos - Astris)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 378x
Recenze se líbila: 398 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Máme s přítelkyní Řecko rádi, na Lefkadě se nám líbilo, byli zde velmi milí a ochotní domorodci, na Thasosu také velká spokojenost (kam se v tomto hrabe Chorvatsko).

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Personál hotelu Astris Sun velmi milý a ochotný. Pokoje čisté a uklizené, nutno ale podotknout, že jsou malé a trochu omšelé a zanedbané, chtělo by to šikovného opraváře, který by alespoň občas pokoje prošel a opravil drobné závady. Výbava: malá lednice, televize, klimoška za příplatek, miniaturní koupelna s WC, nejsou zde skleničky, nutno požádat na recepci, na balkoně stoleček se židlemi a sušák na prádlo. My jsme byli celý den venku, hotelový pokoj jsme používali jen pro hygienu a přespání a k tomuto účelu vyhoví, postel byla kvalitní. Nedoporučuji pokoj směrem k moři, pod okny vede silnice se značným provozem až do noci ze které se line značný hluk. Nezapomeňte si repelent, jsou zde komáři, pokoje se pravidelné bílí, takže před spaním lze celkem snadno zjistit, jestli vám nějaký nevlétl dovnitř, na plážích komáři nejsou (neděste se, není to nijak dramatické, na některých místech v Chorvatsku jsme komárů měli více). Někde jsem četl, že personál umí česky, tak to nikoliv, umí pár slov, ale česky se opravdu nedomluvíte, anglicky bez problému.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně je bufetového typu, výběr není nijak rozsáhlý, ale najíst se dá dobře a chutně, např. káva či džemy byly opravdu vynikající. Večeře nás trochu překvapily, nebyla možnost výběru, jedlo se co se doneslo, předkrm - hlavní chod - kousek ovoce. Obavy se naštěstí brzo rozptýlily, jídlo bylo vždy velmi chutné, žádné extravagance, připadal jsem si skoro jako doma. Jediná drobná výtka, uvítal bych trochu více zeleniny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Viz výše.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře je zde opravdu nádherné, bylo trochu živější. Pláže jsou písčité, doporučuji projít si jich více, v okolí jsou hezké třeba Salonikios či Agia Anna. Na větších jsou lehátka a slunečníky zdarma, podmínkou je nějaká konzumace, po pláži chodí číšníci a musíte si objednat alespoň pití. My jsme chodili na mramorová plata mezi plážemi Psili a Agia Anna, leží se tam krásně přesně naproti sluníčku, měli jme tam absolutní soukromí, kupodivu lidé se spíše drží oficiálních pláží a po skaliscích nechodí, nudisti zde nejsou. Problém je však se vstupem do vody, vápencové břehy jsou zde rozeklané a jdou strmě do hloubky, takže vylézt z vody při větších vlnách může být problém. My jsme si našli bezpečný výlez z vody (poznáte ho podle bílého kamenu ve vodě). Vemte s sebou boty do vody, je zde hodně ježků.

Na výběžku východně od pláže Salonikios je pobřeží jako z filmu, strmá skaliska, skalní brána, malebné zátoky, nutná pevnější obuv. Doporučit mohu též výlet na Ypsarion.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Bezprostřední okolí hotelu není nic moc, ale předpokládám, že jedete kvůli moři, a to vám možné mírné zklamání zaručeně vynahradí :-)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dojem trochu kazí hlavní silnice, ta vede nedaleko pobřeží kolem celého ostrova, je značně frekventovaná, často je člověk nucen po ní jít i značnou vzdálenost, protože jiná cesta není, takže je třeba být opatrný. I nějaký ten nepořádek lze najít. Nicméně až na zmíněné dá se říci drobnosti jsme byli velmi spokojeni a tuto destinaci bych doporučil i přátelům.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání