Napsat recenzi

Aeolis = Aeria

Recenze hotelu Aeolis Thassos Palace Hotel **** (Řecko - Thassos - Astris)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 681x
Recenze se líbila: 199 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 1
Komentáře: 0

Galerie videí

Takže pro ty co nechtějí číst sloh bych to shrnul hned na začátku plusy a mínusy:

- Kalami beach (moc se nám nelíbila, ale hotel se to snaží vynahradit alespoň lehátky a slunečníky, které jsou volně k dispozici)

- Zavařený bar u vrchního bazénu (Sice to chápu, že by to znamenalo další obsluhu, ale je to škoda. Bar zde očividně nedávno fungoval a chodit pro pití k spodnímu baru zabere dost času)

- Konec All Inclusive už ve 22:00 (je to brzo, alespoň hodina navíc by byla fajn)

+ Krásné, vkusné a moderní prostředí hotelu

+ Umístění komplexu v krajině s nádherným výhledem a v klidu od rušných měst

+ Přeprava hotelovou dodávkou na pláž Psili Ammos a zpět

+ A absolutně největší výhodou tohoto hotelu je personál! Všichni od uklízeček, přes obsluhu u jídla po obsluhu na baru jsou naprostí profesionálové. Vždy se usmívají, rádi se s vámi dají do řeči a zaslouží si náš velký obdiv. Nemohu zmínit všechny, ale zdravím alespoň Christinu, Ewu, Alexe a bratra Spartana.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotelový komplex se skládá z několika budov staršího hotelu aeria a nové budovy hotelu Aeolis. Mnoho lidí z toho bylo zmateno, ale opravdu se jedná o jeden komplex. Jediný rozdíl je v tom, že lidé ubytovaní v hotelu Aeolis byli ubytováni přímo v budově s jídelnou, barem, tělocvičnou a wellnes a to vše za nepatrně vyšší cenu. Nicméně i když jste ubytováni v hotelu Aeria, tak můžete využívat naprosto vše co lidé v Aeolisu. Na baru lze vybrat z vybraných koktejlů, točeného piva, vína a po časově omezenou dobu též kávu. All inclusive na baru začíná ve 12:00 a končí ve 20:00 a čas dodržují na minutu přesně. Veškeré veřejné prostory a pokoje byly krásně zrekonstruované, moderní, čisté a útulné. Uklízečky uklízely pravidelně a pečlivě.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

V jídelně si při all inclusive stravě člověk nabírá klasicky vše sám, pouze alkohol (pivo/víno) vám donese vždy sympatická obsluha (zdravím Alexe). Kuchaře má hotel dobré, většinou jsme byli spokojeni na jedničku a když nám něco nechutnalo, tak jsme zkusili něco jiného. Nejlepším chodem však byly dezerty, ty tu opravdu umí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

K dispozici tedy jsou dva bazény, brouzdálko, tenisový kurt, 2 herní místnosti vybavené kulečníkem, stolním fotbálkem, ping pongovým stolem a podobně. Dále hotel nabízí možnost zapůjčení horských kol a na recepci vám vřele pomohou se zapůjčením automobilu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Nejbližší pláž hotelu považuji za největší slabinu tohoto místa. Objeli jsme celý ostrov a tato byla rozhodně "nejméně hezká". Voda zakalená jak české rybníky a dno s ostrými kameny a ježky. Takže doporučuji boty do vody a s dětmi rovnou zajet jinam.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Každopádně v docházkové vzdálenosti od hotelu se nachází další možnosti koupání. Salonikios Beach - 2,5km, Psili Ammos - 3,5 km (ale sem jezdí kyvadlově doprava přímo od hotelu, ale pozor je opravdu hodně přelidněná), Astrid Beach - 2,7 km (naše oblíbená, lidí tak akorát a přitom voda nádherná) a jistě mnoho dalších. Nesmím taky zapomenout na Giolu - místní přírodní úkaz cca 2 km od hotelu. Stojí to za návštěvu, ale raději ráno nebo večer. Odpoledne je zde přelidněno.

Co mohu doporučit, tak rozhodně si půjčte auto / skůtr / čtyřkolku a projeďte si ostrov. Thassos toho má hodně co nabídnout. Za sebe mohu doporučit Aliki, vesničku Theologos, města jako Limenas a Limenaria, nebo jen třeba spoustu zajímavých vyhlídek u kterých se dá zastavit po cestě při pobřeží.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Celkový dojem shrnut v úvodu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání