Napsat recenzi

Kavouris

Recenze hotelu Kavouris Studios ** (Řecko - Skopelos - Glyfoneri)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 404x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Ubytování maličké, nic moc. Staré, oprýskané, postele vrzající. Kuchyňka tak mrňavá, že by se snad ani nedalo mluvit o kuchyňce. Spousta věcí přidělaná jen tak na oko. Je vidět, že se nikdo o nějakou údržbu nestará. Kopec je fakt KOPEC, ale to by nevadilo. Výhled a bazén docela pěkný.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Velmi, velmi malé. Staré, opotřebované, spousta věcí už nesloužilo. O kuchyňce snad ani nemohla být řeč. Rychlovarná konvice chyběla, prý ji ukradli turisté. No, už je vidím, jak si balí starou rychlovarnou konvici do kufru na cestu domů. Bazén fajn, ale málo lehátek a slunečníků. Výhled pěkný.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vzhledem ke vzdálenosti k obchodu je nutné vystačit s málem. Kuchyňka absolutně nedostatečná. Restaurace v Glyfoneri jsou pouze dvě a obě vaří dobře. Cestovka doporučuje tu, co je výš u babi Stelly. Je příjemná, ale koncem srpna už spousta jídel nebyla a pochybuju, že dřív byla... V dolní taky vaří dobře a víc se smekají kolem hostů.

Jinak po celém Skopelosu je jídlo velni dobré. Ve Skopelosu je spousta možností....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení mizerné, pouze bazén za něco stál. Ale zase málo lehátek i slunečníků. Jinak ubytování staré, oprýskané, nefunkční. Pan majitel spíš nepříjemný. Uklízečka Stefi v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž v Glyfoneri nic moc. Malá, špinavá, samá chaluha vyplavená na břehu. Slunce tam už brzy nejde, ale chápu, že za to nikdo nemůže. Moře celkem ucházející, ale opět vodní řasy... Byly velké vlny, tak jsme si to užili.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nic. Prostě široko daleko nic. Jediná cesta vede do Skopelosu. Za zdí bazénu v olivách vajgly, asi se uklízečce s nimi nechtělo až do koše... nebo nevím.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Ostrov moc pěkný, ale příště bych se ubytovala třeba v Panormosu. Sem do Kavourisu už nikdy. Samozřejmě za to nemůže ostrov, který je moc pěkný, zajímavý, dá se vidět spousta krásných míst. Pouze to ubytování nestálo za nic.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Jana: Kavouris - 21. 2. 2017 10:01

Dobrý den, do Kavourisu se chystáme a ač mám recenze načtené,ta Vaše zní až vyloženě záporně..Přislo mi dle fotografií,že pokoje byly zrekonstruované oproti dřívějším létům. Bylo by možné přiložit nějaké fotografie? Že je to tak trochu na samotě to se ví z popisků, konvici také moc nechápu ale slyšela jsem, v dnešní době by to měl být už standard myslím.. Díky,Jana reagovat

Market: Re: Kavouris - 22. 2. 2017 8:55

Asi dost záleží na tom, kde bydlíte. Dolní pokoje ve dvoře mi přišly lepší, snad i větší. A některé tu konvici fakt měly. My ne a vařili jsme si ráno kafe na skoro nefunkčním vařiči. Fotky asi nepošlu, nejsem moc zběhlá v posílání fotek. A stejně není na nich vidět padající slunečník, vypadlé dveře z pantů a nefunkční vařič, teda jedna plotýnka fungovala. Snad absence té konvice by byla vidět. A fakt nevěřím tomu, že si ji někdo odvezl. Asi by byla ve stavu jako celý pokoj a to by si ji vzal jen blázen. Asi by to měl být standart. To máte pravdu. Televize také nešla, ale kvůli koukání na televizi jsme tam nejeli. Pokud máte rádi klid a to fakt klid, tak se vám tam třeba bude líbit. S úklidem taky nic moc. Venkovní cestičky se zametaly každé ráno, ale když jsme přijeli, měli jsme pod postelí chuchvalce prachu a v kuchyni špínu z celé sezony . Minimálně. A nemyslím si, že jsem zbytečně cimprlich. Za mě... už bych tam nejela. Prohléhli jsme si třeba Blo v Panormosu a bylo to daleko lepší. Místo i ubytování. Ale asi jsou lidi, a podle recenzí je jich dost, kterým se tam fakt líbilo. Tak se moc nebojte. Jinak výhled je tam fakt luxusní. Každý jsme jiný. Já jezdím do Řecka už 20 let a tohle bylo podle mého fakt to nejhorší: reagovat

Jana: Kavouris - 22. 2. 2017 11:00

No ja prave chtěla radeji pokoj v patre,krz vyhled a soukromi,aby každý prochazejici nevidel az do pokoje..S konvici pocitam,ze ji beru sebou,ale na nekterych foto z lonska byla videt,tak asi zalezi na stesti..Ja zvolila Kavouris i z duvodu blizkosti hl.mesta,ze je ze všech letovisek nejblíže.A my jsme pokazde stejne pojizdni,takze na ubytovani se vracíme většinou az k veceru a cely den jsme pryc..Panormos mi mozna prisel takove letovisko pro rodiny,hodne lehatek v sezone atd..a i kvůli tomu vyhledu,ze není clovek nekde zapadly..Pocitam hold s tim,ze to bude asi jednodussi styl, ale jak pisete,ostatni zase spokojeni byli ;-) Každopádně díky za info.. reagovat

Market: Re: Kavouris - 22. 2. 2017 11:16

Tak si to užijte. Panormos je fakt proti Glyfoneri větší letovisko, jak píšete pro rodiny s dětmi. My byli s dítětem, tak by to tam asi bylo veselejší. A lehátka? Kéž by tady byli. Bylo jich pár /10-15ks/ a obsazené. Válet se v chaluhách nic moc, i když jsme se tam váleli. Co nám zbylo. Pojízdní jsme byli také, tak jsme jezdili radši jinam. Jo, jedna rada. Pro vstup do moře bych doporučovala po zkušenosti boty. Je ti sice je pruh 2 nebo 3 metrů, ale šutry fakt velké. To bylo dost nepříjemné. Ale dalo se v nejhorším. Blízkost Skopelosu je fajn, ale dá se to jít. A když jsme chtěli posedět a dát si tam třeba i něco alkoholického, znamenalo to jít pěšky.Tak Vám přeji hezkou dovču. My letos jedeme na Thassos a bude to úplně jiná sorta ubytování. Penzionek jako lusk, veliké pokoje, samé pochvalné recenze.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Skopelos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání