Napsat recenzi

Apartmány Costis - 14 dní

Recenze hotelu Costis Studia a Apartmány ** (Řecko - Santorini - Kamari)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 285x
Recenze se líbila: 336 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Kamari Kamari
  • Perisa Perisa
  • Pyrgos Pyrgos

Kamari je pěkné turistické středisko s pěknou promenádou okolo moře. Hotely a převážně apartmány, taverny, různé typy restaurací. Možnost nákupu v marketech. Plno obchůdků, půjčovny aut atd.

Do Firy se dostanete autobusem za cca 15 min - 1,80 euro lístek pro jednoho, platí se přímo v autobuse. Pokud chcete do Oii, jedete dalším autobusem s Firy. Doporučuji. Fira a Oia je úžasná. Na západ slunce si zajeďte autem do Pyrgosu. Je to nádherné městečko, ve staré části plno kostelíků a apartmenů a krásný výhled. Budete mít klid a nebudete se tlačit v Oie. Auto lze půjčit za 37 euro na den. Projedete si celý ostrov.

Ubytování  průměrně (4/5)

Bydleli jsme v dvoulůžkovém studiu v přízemí. Jednoduše zařízeno, ale pro dovolenou, kdy se nechcete zdržovat jenom na hotelu vyhovující. Upozorňuji, že apartmán je směrem do "hlavní" ulice, kde jezdí autobusy a auta. Nejedná se o klidovou zónu. Zase máte výhodu, že na autobus do Firy jenom přeběhnete z jednoho chodníku na druhý. Na rohu pub, který je rušný tak do dvou hodin ráno, ale to nám nevadilo.

Apartmány jsou jednoduše zařízeny a majitelka je velice milá a vstřícná. Každý den uklizeno a vyměněny ručníky. Pokud si chcete vařit, kuchyňka je jednoduše zařízena, lednice s mrazákem funguje dobře. Připravovali jsme akorát jednoduchou snídani. V okolí je plno taveren - doporučuji

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Vlastní stravování. Plno restaurací, marketů.

V kuchyňce - příbory, pánev, hrníčky na čaj nebo kávu, konvice, skleničky, talíře, utěrky - měněny každé dva dny. Musíte si koupit jar atd. Vařič jenom na jednoduchou přípravu, žádná složitá jídla.

Gyros 2,5 eura, ostatní jídla v restauracích okolo 8 euro, ryby cca 11 - 18 euro, Plno restaurací nabízí talíř ryb pro dva za 29 euro. Řecký salát okolo 5,5 eura.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Úklid každý den - čisto. Pěkná terasa nebo balkón. Vchod do apartmánů je uvnitř objektu. Bazén jsme nehledali.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pěkná pláž, průzračná voda s lehátky a sluníčky. Občas větší vlny. Cena lehátek různá, ale existuje možnost, že si pouze objednáte pití nebo jídlo a máte lehátko se slunečníkem zdarma. Doporučuji boty do vody a na pláž. Odpoledne jsou oblázky horké. Po cca 2 metrech hloubka, v případě velkých vln vhodné pro dobré plavce.

Z pláže v Kamari se dostanete do Perisi loďkou za cca 15 minut. Nastupuje se z pláže a musíte jít tak 5 metrů do moře, proto je vhodná nepromokavá taška a boty do vody . Jedna cesta stojí 5 euro/osoba. V Perise to samé. Moře je tam mnohem klidnější, lehátka od 5 do 15 euro. Plno restaurací.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Přímo v centru.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Nádherná dovolená. Jeden z nejhezčích ostrovů.

Delegátka Firo tour Nikola. Viděli jsme jí pouze na začátku a konci dovolené, ale jenom z toho důvodu, že jsme si vše organizovali individuálně.Neslyšela jsem, že by byl problém.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Santorini - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání