Napsat recenzi

Santorini potřetí

Recenze hotelu Anemones **** (Řecko - Santorini - Kamari)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 800x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenána Santorini je vždy úžasná. Vilu Anemones jsme vybrali kvůli nižší ceně a podle zkušeností jsme věděli,do čeho přibližně jdeme. Na ostrov jezdíme kvůli jeho krásám, moři a dobrému jídlu, do studia nebo hotelu se jdeme pouze umýt a vyspat. Proto úroveń příliš neřešíme.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování ve studiích Anemones je opravdu pro nenáročné. Velkou výhodou je umístění téměř u moře a v centru střediska. Vybavení jednoduché, ale čisté. Není vhodné pro ty, kteří rádi sedají na balkoně nebo terase a kochají se výhledem. Příště bych možná spíše volila přímo hotel Anemones, ke kterému patří a který je jen o kousek dál. Působí trochu moderněji.

Nevýhodou pokoje byla klima, která při zapnutí foukala přímo na postel, tudíž použít ji v noci ke zpříjemnění spánku by znamenalo ráno se nepostavit pro bolest zad.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Pobyt jsme měli se snídaní. Snídaně denně stejné - základní . Káva, čaj, džusy /umělé/, veka, máslo, marmeláda, šunka, sýr, vejce, jogurt. Pokud si přikoupíte broskve do jogurtu nebo zeleninu jako přílohu v místním obchůdku, vytvoříte si snídani podlle chuti .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál= majitel a recepční - vstřícní, ochotní, obsluha u snídaně - dvě děvčata - poněkud bez emocí, bez úsměvu...

Součástí hotelu je krásný bazén s barem, kde mají i přijatelné ceny. Lehátka téměř vždy volná.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž a moře je na dohled. Pláž čistá, moře sice chladnější, ale osvěžující. Bez chyby. Snad méně vhodné pro malé děti. Je zde pro ně málo vyžití. Voda je brzy hluboká, písek s kamínky černý, dost pálí.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu dle mého názoru nejlepší pro strávení příjemné dovolené. Vše v dosahu - obchody, restaurace, zastávka autobusu, lékárna. Možnost procházek i jen tak posedět u moře.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Na Santorini jsme byli již potřetí a vždy jsme byli velmi spokojeni. Lidé jsou zde přátelští, města jako Fira a Oia, kam se pravidelně vracíme , jsou okouzlující. Doporučuji všem. Určitě se sem ještě někdy znovu podíváme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Santorini - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání