Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Kampos Village Resort *** (Řecko - Samos - Votsalakia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 620x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z dovolené je spíše pozitivní. Před třemi dny jsme se vrátili a jsme ještě plni dojmů. Trávili jsme zde první srpnový týden. ( Chtělo to alespoň deset dnů)

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Vybavení apartmánu na Řecko a tři hvězdy opravdu dobré. Trochu jsme měli problém s klíči. Dávají k dispozici jen jeden na apartmán. Klíče můžete dávat do recepce. Problém nastal, když rodina chtěla spát a já chtěl posedět chvíli na baru. Neoddělitelnou součástí klíče je karta, bez které nejde na pokoji elektřina. Musel jsem si vzít klíče s sebou, abych nebudil ostatní až přijdu, ale pokud si klíče vezmu, tak na pokoji nejde elektřina ani klima.

Pro informaci ve skříňce pod dřezem je schována jedna zásuvka 230 V, která funguje i když karta není zasunuta.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jedním slovem perfektní. Stravování je spíše ochutnávání. Jídla je vždy spousty druhů. Člověk chce vše ochutnat. Kolikrát nevíte co přesně jíte, ale nestalo se nám, že by něco nechutnalo.Jediný problém je, že pokud si hlídáte váhu, tak ji neuhlídáte. Tolik alespoň za naší rodinu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu je slušné. Příjemná restaurace. Tři bazény. Všude plno zeleně.

O číšnících se nedá říci nic špatného. Snad jen, že na můj vkus by mohli být ještě trochu příjemnější.

Dost mi vadilo, že se bazény po šesté hodině v večerní zavírají.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je oblázková. Velmi zdravé pro nohy, ortopedi by měli radost. Kilometry pláží, které jsou spíše poloprázdné, což je příjemnější, než hlava na hlavě.

Moře je chladnější (dle mé ženy osvěžující) hlavně po ránu. Nějací lidé ho tam měřili. Ráno 23 C, večer 28 C.

Z padesáti procent fouká velmi silný teplý vítr, který promíchává vodu.

Vlez do vody je pozvolný tak akorát. Máme dcerku 5,5 roku a zvládala v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu je běžné. Spousta taveren a obchůdků. Z vesnice vede stezka k jeskyni, ve které údajně pobýval nějaký čas sám Pythágoras. Jsou to ale 4 km do kopce. Převýšení 850 metrů. My to nedali.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

V hodnocení jsem se snažil být objektivní. Velmi příjemná dovča.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Samos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání