Napsat recenzi

Kelímková dovolená

Recenze hotelu Nirvana Beach Hotel *** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 250x
Recenze se líbila: 282 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na Rhodosu jsem byla po třetí. Zvolila jsem 11denní zájezd. Pozorně sleduji vždycky co cestovní kancelář nabízí..***** ovšem spoustu věcí zabalí do lepšího obalu, než je skutečnost.Takže: můžete využívat služeb obou hotelů (není to pravda- v Nirvaně, se totiž nejí, ale pouze spí...kromě bazenu je totiž vše v programu all in za eura),druhý z hotelů Asterix je velmi jednoduchý, třem hvězdičkám neodpovídá, ale to není hlavní problém.Týká se to jídla.Už první šok, že se veškěré nápoje podávají pouze v tenkých plastových kelímcích (horký čaj i káva).Jídlo bylo po celých deset dní stále stejné. Těšili jsme se na řeckou stravu,k snídani sýr, stále stejný a salám podobný našemu dietnímu, vaječná sedlina....stále stejné celých deset dní.K obědu když bylo maso, odpovídalo vzhledem i chutí stravě ve školní jídelně.Kuřecí křídla, vše bez barvy, žádná chutná úprava.Vynahradily to akorát saláty, Feta sýr a Tzaziky.

Kdo se vydal na výlet, nedostal možnost dřívější snídaně, o balíčku nemluvě.

Další problém vidím v pláži. Je to ta větrná strana Rhodosu.Pláž tedy kamenitá, často vlny přiženou ke břehu chaluhy.Pláž nemá vlastní lehátka ani slunečníky. Proč to není v katalogu uvedeno? Jak jsem zjistila, tak služeb tohoto místa CK využívá dlouhodobě, přece by nebyl problém s brigádníky část pláže vyčistit a lehátka na sezonu instalovat, třeba za poplatek. Ležet na kamenech se dá obtížně.Možná by se tím rozpočet cestovky naplnil spíš, než předraženými výlety a pronájmem předražených aut.

A to je další neserioznost, která mi naštvala. Než se lidi rozkoukají, dostanou do ruky papír s cenami aut, za které je delegátka zajistí a s cenami výletů, které pořádají.A pokud možno hned objednat a zaplatit.

Půjčoven je tam na té jediné ulici, velké množství. Při první procházce zjistíte,že ceny výletů jsou o polovinu levnější.Naloží a vyloží vás u hotelu i tak. Pokud neumíte jazyk, tak o místě si přečtete v každém průvodci, protože stejně když jede 40 lidí v autobuse, tak český výklad stejně slyšíte obtížně.Doporučuji hned první půjčovnu aut na kterou narazíte(vpravo od hotelu). Velmi slušný majitel. Na 4 dny auto za 70 eur (cestovka 140). Nebojte se smlouvat. Plně pojištěné, žádný problem.

Čeští brigádníci milí, nedalo se jim nic vytknout.Nabídka místních alkoholických nápojů se omezila na rakii, pivo a stáčené víno.Ale budiž..

Na závěr: když se sejde dobrá parta, nakonec ten prvotní šok nahradíte konzumací rakie, která vám nechutná a taky stálem pozitivními Řeky.

Je to ale škoda, přijde mi, že by zlepšit servis se dal s malými náklady. Předstrava, že se tam denně vypotřebuje víc jak tisíc plastových kelímků, které se pak musí nějak zlikvidovat a nejspíš někde v okolí, tak to ekologii moc nepomůže.

Delegátka říkal, že se skleničky kradou....to bychom příště mohli mít i plastové talíře a příbory jako v bufetu..

Ale na Rhodos se zase vrátím....

Ubytování  průměrně (4/5)

k ubytování nemám připomínky, čisto, jen sprchové gely nedodávají automaticky

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

školní jídelna

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Čisto

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

viz výše

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

není tam nic....nutné auto, na kamenité pláži vidíte nedaleko komíny, které neustále kouří..na letadla nad hlavou si zvyknete, má to výhodu, že jste brzy na letišti

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Viz výše

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání