Napsat recenzi

Doreta Beach Resort

Recenze hotelu Doreta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 622x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemně strávená dovolená, celková spokojenost.

Cestovali jsme s CK ********** a bylo to, až na drobné nedostatky , bez problémů.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pro dva dospělé a dvě 16leté slečny jsme měli krásný a veliký pokoj s balkonem - výhled na bazén a na moře. Koupelna s vířivou vanou a sprchou byla plně dostačující. Klimatizace fungovala bez problémů, úklid také. Komu nestačilo prostěradlo na přikrytí, mohl si vzít ze skříně deku. Televize sice neměla český program (jak si někdo stěžoval), ale snad nejedeme k moři se dívat na televizi. Jediné co nám chybělo, bylo málo úložného prostoru pro 4 lidi, chtělo by to alespoň ještě poličku a věšák.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně jsou jako všude - salám, sýr, vejce na několik způsobů, zelenina, výborný jogurt, marmelády , med, občas lívance. K obědu i k večeři se dalo vybrat -polévky, ryby (někdy lepší, někdy nic moc), skopové, drůbeží, výborné hovězí i králičí maso. Saláty jak z čerstvé zeleniny , tak z tepelně upravené. Ovoce - mohl být lepší výběr, na začátku pobytu pouze tvrdé nektarinky a jablka, později už přibyly melouny. Zákusky byly v menším výběru, ale vždy jsme si vybrali a pokaždé jsme odcházeli z jídelny přejezení. Dalo se najíst i v jídelně u pláže (výborná pizza, hranolky, musaka, špagety, zelenina i ovoce) ne bo v taverně Varka u bazénu. Jednou za poby t je možné využít restauraci a la carte - výborná večeře. Ohledně pití žádná výtka - všeho bylo dostatek, nikdo neměl námitky, když jsme si čepovali nelko do pet lahví.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Bazén - vždy čistý a udržovaný, pro děti tobogán. Animační programy využívala spíše dcera, chodila cvičit, na šipky a tancovat zumbu - animátoři velmi ochotní a příjemní.

Na kapacitu hotelu je velmi málo lehátek a slunečníků,bylo potřeba vstát před 6h a obsadit si lehátka nebo si vzít lehátko na trávník, ale už bez slunečníků a hledat stín u stromů.

Personál hotelu -jako všude , někdo vstřícný a ochotný, někdo otrávený. Ale neměli jsme s nikým problémy. Připomínka k výtahům, pro tolik lidí jsou 3 výtahy málo, někdy bylo lepší jít pěšky.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž je písečná s oblázky, při vstupu do moře je potřeba přejít asi tak 2m oblázků, ale dá se to zvládnout. Egejské mořeč je divočejší než Středozemní, ale za 11 dní byly pouze jednou opravdu velké vlny, jinak se dalo plavat bez problémů. Je pravda, že je tam hodně surfařů , ale ti jsou bokem, takže nikomu nepřekáží a je to zajímavá podívaná.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu je pouze pár obchodů a taveren, takže nic moc , ale zase je klid. Půjčili jsme si auto za 25 EUR na den a objeli jsme ostrov. V blízkosti je elektrárna, ze které se neustále kouří, přes den to nebylo vůbec cítit, pouze někdy později večer.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem z tohoto hotelu je dobrý, odpovídal ceně, kterou jsme zaplatili. Dovolenou jsme si užili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 29
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání