Napsat recenzi

Comfort Asterias

Recenze hotelu Asterias Hotel ***+ (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 847x
Recenze se líbila: 336 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Docela povedená dovolená, spíše pro skromnější lidi. V hotelu byli ubytováni pouze Češi a Slováci, poté asi 4 Poláci. Hotel je na klidném místě, ve 23:00 končí bar, takže božský klid. Nad hlavami přelétá přes den mnoho startujících letadel, ale to je spíše plus, bylo hezké je pozorovat zezdola, v noci jsme je skoro nevnímali (v noci jich vzlétá málo).

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel již něco pamatuje, včetně nábytku a zařízení, takže záchod nesplachoval (ale s tím jsme si poradili lehkou opravou), dveře za záchod nešly z vnitřní strany otevřít, což bylo horší, ale i s tím jsme si poradili (na recepci jsme si nestěžovali, řecky ani anglicky nemluvíme a než bych jim to vysvětlil rukama a nohama, tak by mohlo být po dovolené :-)). Balkon velký, místnost pro čtyři osoby (dva dospělí + dvě děti) dostatečná. V TV jsou jen dva programy (CT24, ZDF), ale Tv jsme pustili jen 1 x za pobyt.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Pro nás dostačující, sice je pravda, že hlavně snídaně jsou pořád stejné (housky, chleba, máslo, marmeláda, nutela, vajíčka, párky, místní junior, eidam, trochu zeleniny), ale nám stačily bohatě, obědy a večeře dobré (vždy dva druhy masa, hranolky, těstoviny, rýže), pokaždé meloun. Je to malý hotel s jednou kuchařkou a s max. dvěma pomocnicemi, takže nelze očekávat to, že tam bude každý den 20 chodů jídla. Každý den od 16-17 zmrzlina (čoko + vanilka) + moučník (pořád dvě stejné buchty + kulaté sušenky), ale stačilo to. Kafe z automatů ("capuchino", "mochacino", kafe s mlékem, čokoláda pro děti) - po celý den, kdo má rád kafe od benzínek, tak si pochutná :-) Pivo dobré, víno klasika (nic moc), z alko nápojů zdarma v rámci AI byla jen rakie + pár koktejlů z ní, všechen ostatní alkohol je za peníze včetně lepších káv apod. Po celý den jsou tam k dispozici strašně sladké nápoje z automatů (lze ředit vodou na baru, která je tam po celý den s ledem), dále pak na baru (otevřený cca od 9:00) mají další pití (místní "Colu", "sprite" apod.). Všechny nápoje jsou k dispozici pouze z "jednorázových" plastových kelímků (za den se jich tam spotřebuje cca 3 000, přičemž v Řecku se odpad netřídí, takže trochu eko tragédie). V hotelu je nelogický zákaz čepování pití do PET lahví, ale kdo chce, tak si to tam natočí, po většinu času tam nikdo u toho není.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Úklid ok, výměna ručníků perfektní, Wifi na pokoji fungovala (ale byli jsme přímo nad recepcí, jinde už není signál), personál moc příjemný, animátorka se hodně snažila, na baru česká děvčata, ochotná, vše bez problémů. Odpoledne přichází na bar provozní hotelu s přítelkyní, také bez problémů.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž je divoká, hodně kamenů, vstup do vody bez bot je složitý, někteří starší lidé měli hodně problémů (hlavně při vylézání z vody). Moře není moc klidné, první tři dny hodně velké vlny (ideální pro kitery), zbytek mírnější. Na pláži je docela dost nepořádek, ale to je vše díky lidem (převážně čechoslováci), protože tam odhazují kelímky, nedopalky, píchlá lehátka apod., jsme prostě dobytkové. Na pláži je několik lehátek, která hotel vyřadil, ale je jich málo, nestačila pro všechny osoby ani náhodou. Na pláži je jedna sprcha, která stačila. Komín (továrna) je od pláže vzdálená hodně daleko (několik kilometrů), takže žádný problém.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Klasika, co je za hranicemi hotelu, nikoho nezajímá, je tam taková divočina, k moři se jde cca 100 m kolem louky. Cca 300 m od hotelu je supermarket, kde se nechá koupit ledacos.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Bylo nám tam hezky, ze ty peníze to rozhodně nebyla špatná volba, kdo chce větší luxus a klidnější moře, tak musí spíše na druhou stranu ostrova. Nám se dovolená líbila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání