Napsat recenzi

Asterias hotel

Recenze hotelu Asterias Hotel ***+ (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 330x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Příjemný hotel, situovaný v klidné části Tholosu. Ideální pro rodiny s dětmi, jelikož je u hotelu spoustu prolézaček pro děti.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytováni jsme byli v malém pokoji kde bylo jedno dvojlůžko + přistýlka, zrcadlo, skříň, malá komoda, balkón, koupelna. Vše čisté, upravené. Bohatě stačí malý pokoj :)

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

S jídlem jsme byli velmi spokojeni. Snad nebyl nikdo kdo by si z našeho zájezdu stěžoval. Snídaně 7:30 - 9:30 - pečivo světlé i tmavé, housky, chléb, zelenina, ovoce, míchaná vejce, šunka, sýr, slanina, pečená rajčata, nakládáné houby, marmeláda, koláč, sušenky, mléko, jogurt, cornflakes. každý si myslím vybral :) oběd a večeřě byly teplé, bylo několik druhů příloh, několik druhu masa, ryby, kalamáry, min 5 salátu a opět ovoce. :) pití bylo od 11:30- 22:00 nekolik druhů alkoholických i nealkoholických :) každý si vybral :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

U hotelu se nachází bazén, který je vhodný i pro malé děti, bohužel jen kousek protože na druhém konci má 3m hloubky. Všechno čisté, personál milý, každý den jsme měli uklizen pokoj, vytřeno a vyměněné ručníky. :) na nic si nemůžu stěžovat :)

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž je oblázková + písek. Doporučuji boty do vody. Nachází se zde hodně řas, čili to dělá pláž nevzhlednou. V době kdy jsme tam byli, tak moře bohužel nebylo průzračně čisté ale díky větru a písku bylo tak prý už zhruba už 3 týdny. Co je jeho plus je teplota, bylo jak kafe a to, že bylo dlouho mělko.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu je upravené avšak dále to už není žádná sláva. Nachází se zde cca 5 krámků, ale za 2,80 se dá jet busem do Rhodosu, což doporučuji :)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Příjemná dovolená která měla klady i zápory ale nejsme nároční takže si nemůžem stěžovat :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Asi se hodně změnilo :( - 22. 7. 2016 23:59

Pidala jsem recenzi, podle popisu se hodně změnilo :( Zažili jstte animařní program? Se kterou cestovkou jste byli? Děkuji. Hanka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání