Napsat recenzi

Průměr

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 46 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vyplatí se výlet na Symi Vyplatí se výlet na Symi
  • Koupelna z roku 1990? Koupelna z roku 1990?
  • Přímo u hotelu Přímo u hotelu
  • Terasa Terasa
  • Toaletak pls do koše Toaletak pls do koše
  • Bazén před hotelem Bazén před hotelem
  • Hotel z pláže Hotel z pláže
  • Terasa Terasa
  • Lahvač za 5€ Lahvač za 5€

Za ty peníze ANO

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Slibovaný výhled do zahrady (dle inzerce) se nekonal (“apartmán” 133). Výhled do zdi. Lednice pamatuje Žižku když měl obě oči. Pokoj dostačující ale své má už za sebou. Klima funkční ale hlučná.

Ale co bylo nejhorší byly proležené matrace. Kovové pružiny tlačili do zad a bylo těžké najít polohu kdy bez bolesti usnout.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Myslím že si každý našel co mu chutnalo. Snídaně bohaté. Maso byl největší problém kuchyně. Tuhé a nedobré. Výjimka bylo kuřecí. Zelenina, ovoce, jogurtty, všeho dost a obsluha doplňovala když pokrm docházel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Obchod vedle recepce bylo velké plus. Otevřen od dopoledne do noci. Wi-Fi zdarma pouze u recepce (nutné vyžádat heslo) jinak na pokoji za poplatek. Recepční v pohodě. Výměna lůžkovin jednou za týden. Denně úklid na pokoji. Vratná 15€ záloha na žeton který měníte za kelímek na pití na obou barech ( u bazénu a ve vestibulu hotelu) . Bazénový bar otevřen do 11 do 18 hod. Od 12 podávání alk nápojů a drinků. 1x za týden živá muzika na terase- podprůměr.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Hned před hotelem molo kde lze do moře . Okamžitá hloubka- nevhodné pro děti. Cca 50 kroků od hotelu pláž s plážovým servisem . Ve vodě (v moři ) jemný pisek a občas kameny. Skoro žádné vlny - pohoda na plavání .

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

U hotelu bus zastávka. Na každou stranu od hotelu po cca 15-20 min chůze město s obchůdky a restauracemi. Mnoho auto-moto půjčoven ( cena cca 165€ za tři dny -malé vozidlo). Bohužel minimum chodníků a veřejného osvětlení, takže nebezpečné za tmy a pro děti.

Překvapilo mě kolik odpadků je v přírodě, podél cest. Pochybuju ze od turistů.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Poměr cena/služby asi OK . Prostor k zlepšení jsou pokoje. Pružinovou matraci jsem naposledy zažil u babičky před 35 lety. Personál snaživý. Kuchař(ka) by si měl(a) zopakovat základy úpravy vepřového masa.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání