Napsat recenzi

Hotel pro nenáročné na krásném místě

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 597x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • okolí hotelu - pohled od písečné pláže okolí hotelu - pohled od písečné pláže
  • pláž před hotelem pláž před hotelem
  • pláž před hotelem pláž před hotelem
  • pláž před hotelem pláž před hotelem
  • blízká písečná pláž blízká písečná pláž
  • pohled na jižní křídlo hotelu hotelu od moře pohled na jižní křídlo hotelu hotelu od moře

V hotelu Ilyssion jsme strávili pohodový týden se třemi malými dětmi. Hotel má výbornou polohu hned u moře a na velmi pěkném a klidném místě na východním pobřeží Rhodosu. Hotel doporučuji především pro ty, kteří hledají klidné místo bez monstrózních hotelových komplexů. Svou povahou je hotel jednodušší. Majitelka by mohla být ke klientům vstřícnější. Přesto jsme si dovolenou na tomto místě moc užili.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Příjemný hotel střední velikosti s dostatkem zeleně. Náš přízemní pokoj však nebyl zcela vyhovující. Jako asi jeden z mála pokojů v hotelu postrádal velké okno (měl pouze tři malá okénka nad úrovní očí). Vybavení pokoje už něco zažilo, vše ale bylo funkční. Koupelna by potřebovala nějaké opravy a lepší úklid (nemytá baterie a zrcadlo). Jinak byl úklid pravidelný a dostatečný.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Snídaně byly asi nejslabší, ale rozhodně jsme nikdy neměli pocit hladu nebo toho, že bychom se špatně najedli. Každý den nabízejí dva druhy pečiva (topinky + světlý chléb), několik druhů musli a sladkých lupínků, šunka, sýr, míchaná vejce, sladká buchta, řecký jogurt + kompotované ovoce či sušené švestky. Asi dvakrát za pobyt přibyla v nabídce kaše. K snídani nám chybělo čerstvé ovoce nebo zelenina.

Obědy i večeře byly pestré a velmi chutné s dostatkem zeleniny, s několika druhy mas, nikdy nechyběla ryba a různé přílohy. Vyberou si i vegetariáni. Po večeři nechyběl moučník a většinou meloun.

Děti dostávají v programu all inclusive po 15h odpoledne kopečkovou zmrzlinu či sušenky na baru u bazénu. Není to nic velkého, ovoce a balenou vodu jsme si museli koupit v supermarketu (cca 1km od hotelu směr Pefki).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Personál hotelu byl příjemný až na paní majitelku, která vypadala, že toho má po sezóně už dost a nebyla příliš ochotná. Na co se jí člověk sám nezeptal, to se nedozvěděl.

Inzerovaný dětský koutek může posloužit jako herna pouze v případě, že si děti donesou vlastní hračky. Kromě dvou skákacích míčů a pár plyšáků v něm nic není. Postarší venkovní hřiště jsme ani nevyužili.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž přímo před hotelem je velmi kamenitá, do moře se schází po schodech z širokého betonového mola. Po pár metrech plavání je dno krásně písčité. Vyhledáváte-li pěknou písečnou pláž, nejbližší najdete cca 50m po pravé straně od hotelu. Moře je v tomto místě krásné, čisté, na konci září mělo i příjemnou teplotu, pozvolný vstup do moře. V moři občas skály, spousta ryb, žádní ježci. Pro děti bylo toto místo na koupání ideální.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Mohu hodnotit jen to, co jsme viděli přímo od hotelu, neboť jsme nikam necestovali a celý týden strávili pouze u vody. Ale jak jsem již psala, mně osobně se okolí moc líbilo, výhled na širé moře, v nejbližším okolí a vesnicích se nachází jen samé nízké a relativně vkusné stavby, žádné velké hotely. Je zde příjemný klid a dostatek zeleně. Za příjezdovou silnicí se terén zvedá a jsou zde poměrně vysoké a krásné skály. Nejbližší supermarket a taverny cca 1km od hotelu směrem na Lindos.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Hotel a především místo doporučuji. Hotel jak jsem již psala doporučuji především nenáročným klientům, místo samotné především vyznavačům klidné dovolené v hezké přírodní scenerii.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání