Napsat recenzi

Nádherné prostředí ostrova, moře, skály - špatné ubytování, jídlo, servis

Recenze hotelu Niriides Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 827x
Recenze se líbila: 262 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž Tsampika, 6,9km od hotelu pláž Tsampika, 6,9km od hotelu

Po počátečním rozčarování z ubytování, stravy a pláže v Kolympii jsme si dovolenou užili díky půjčení auta a dojíždění na nejkrásnější pláž, výletech po celém Rhodosu a přikupování vlastního jídla a pití v obchodech. Příroda a atmosféra ostrova s průzračnou vodou a skalami kolem Vám všechno vynahradí. Nepředstavoval jsem si ovšem, že za klidnou dovolenou s all inclusive si na místě připlatíme ještě více než 1400 EUR ( v pěti lidech ).

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování neodpovídá standardu 4 hvězdiček. V hotelu se nachází 2 druhy pokojů, ty zrekonstruované jsou pouze pro německou a francouzkou klientelu, klienti české cestovní kanceláře jsou v pokojích se starším vybavením. Umyvadlo a vana nikdy neviděli čistící prostředky, manželce trvalo půldne než odstranila zašlou špínu a nánosy směsi mastných krémů a nečistot. Dveře doléhaly k futrům asi jako dveře do stodoly. klimatizace fungovala, i když pouze na principu vypnuto/zapnuto, na požadovanou teplotu se nedostanete ani s diplomem z elektrotechnické fakulty UK.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně byla nejlepší část dne a jako jedná akceptovatelná. Že existuje vegetariánská strava se v hotelu ještě nedoslechli, 90% jídel pouze masových, pokud se vegetarián nanaučí jíst trávu ze zahrady, nebo si bude chodit do obchodu pro jídlo, umře hlady, nebo nechutenstvím. Špagety s tomatovou omáčkou a polévka k obědu i k večeři se brzy omrzí.

Výběr ovoce je příběh sám o sobě. Meloun, hroznové víno a jablko. Pokud chcete ochutnat cokoliv jiného, musíte si to koupit v obchodě. Mají výborné fíky, mango, avokádo, blumy a jiné, ale v hotelu to nepotkáte.

Také pití si musíte kupovat vlastní, pokud tedy neujíždíte na umělém sladidle a nebo nemáte chuťové pohárky otupené pitím Ouza a ostatních místních pálenek. Za něco, co chutná téměř jako kvalitní juice si musíte na baru k all inclusive připlatit 2,7 EUR za 3 dcl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál poměrně úslužný, nejpříjemnější jsou uklízečky. Úklid na pokojích je ovšem spíše "naoko", vysypání koše a projetí hlavní uličky v pokoji morrým hadrem nepovažuji za úklid. Po těchto zkušenostech také chápu naše počáteční zděšení nad zašlou špínou ve vaně a na umyvadle.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nejbližší pláž je dobře 800 metrů a nestojí za moc. Bar, toaletu, ale i třeba jen převlékací kabinky byste hledali marně ( kabinku jsme nakonec jednu objevili, ale jedna na cca 500 metrů pláže se mi nezdá dostatečné ).

Nejlepší je půjčit si auto ( cca 45 EUR/den ), skůtr, nebo objednat taxi ( 15EUR /cesta ) a dojet na pláž Tsampika cca 6,9 km daleko. Autobusovou dopravu nelze prakticky využít, spoj jezdil 2x denně a stavěl nejblíže 2 kilometry od pláže na hlavní silnici.

K tomu taxi se ještě vrátím, po přepočtu na kilometr vám vyjde cena, za kterou by se nestyděl ani taxikář v Lucembursku. Tam stál taxi také 2,1 EUR na km.

Ta pláž je písčitá, velmi pěkná a najdete tam i ty bary a restaurace s toaletami. Vodní sporty za 12 EUR jízda a slunečník s lehátky za 10 E je tedy dost, ale když už jste na dovolené ....

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí je spíše pro klidnou dovolenou, jedna hlavní ulice s obchody a restauracemi, kolem 22.00 se všechno vyprázdní a ztichne. Pro ty, kteří chtějí noční život doporučuji spíše Faliraki, tady budete hrát leda na pokoji karty.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Rhodos je nádherný ostrov, vegetace, skály a moře jsou opravdu krásné a zamilujete si je. Téměř veškeré služby jsou ale předražené a zoufale neodpovídají kvalitě, kterou byste očekávali.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání