Napsat recenzi

Naprostá spokojenost, když občas zamhouříš oči... 8-)

Recenze hotelu Lutania Beach Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 752x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled na přístav ze skály 
(po pláži vlevo od hotelu)
pláž a hotel jsou za přístavem... pohled na přístav ze skály (po pláži vlevo od hotelu) pláž a hotel jsou za přístavem...
  • východ slunce z hotelu (kýč jak bič?) východ slunce z hotelu (kýč jak bič?)

Dovolená v Lutanii byla krásná, pokud přejdu některé nedostatky (prakticky nefunkční lednice, i přes tři opravy neustále protékající záchod).

Jídlo báječné, personál ochotný, moře nádherné.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj nevelký, ale dostačující, balkon pidi (na usušení plavek a odložení lehátka stačí), koupelna omšelá, ale čistá.

Pozor, v noci komáři! Dost agresivní.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Podle nás je jídlo v tomto hotelu na super úrovni. Vybere si opravdu každý , denně zelenina, tzatziki, feta, olivy, 2-3 druhy masa, grilovaná zelenina, zapečené palačinky, musaka, špagety, pizza, výborné polévky. Každý den různé obměny. Někdy poněkud potlučené ovoce, ale najdete i pěkné-

Někteří spolubydlící si stěžovali, že po 9.večer není jídlo, nám nechybělo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Animační program už v našem termínu nebyl, ani náznakem (dětem mohli nechat aspoň šipky).

Bazén super, jen jsme ho nějak nestihli využít, protože jsme zkrátka přijeli k moři... Ač byl hotel jen zpoloviny plný, byl problém najít u bazénu volné lehátko, neboť od samého rána byla většina obsazena povalujícími se ručníky. Osobně bych zaměstnala člověka, který tyto ručníky sbírá.

K bazénu nelze brát pití (z důvodu možných střepů), není problém zajít kdykoliv na bar.

Míchané drinky až po 18 hod, ostatní po celý den.

Recepční jsou velmi ochotné.

Barman na baru asi nemá mimické svaly, ale funguje dobře.Vlastně se směje - když není v práci...(jednou jsem ho potkala).

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře opravdu úžasné, každý si vybere takovou pláž, jaká mu vyhovuje. (písek, drobné či větší oblázky i divoká mezi skalami)

Šnorchlování lepší průměr, viditelnost dobrá. Ryby i mušle.

Lehátka na pláži jsou za poplatek, ale můžete ležet i na krásně vyhřátých oblázcích. Ostatně, kdo vydrží celý den na lehátku? My ne!

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Bezprostřední okolí před hotelem nic moc, městečko celkem dobré.

Přístav, skály (Tsambika) super.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

My jsme byli spokojeni. Faktem je, že jsme koupili zájezd za hubičku jako Last minute. Možná kdybychom platili cenu uprostřed sezony a byli v přeplněném hotelu, dojem by byl jiný.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání