Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Kolymbia Sky Hotel *** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 597x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme velice spokojeni! Celkový dojem z ostrova Rhodos máme pozitivní.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Splňovalo naše požadavky, výborná poloha. Hotel je menší a celkově zrekonstruovaný. Pokoj krásný, nové vybavení, koupelna menší, ale stačí. Klimatizace individuálně nastavitelná (teplota, směr proudění vzduchu, rychlost proudění), lednička a elektrický trezor zdarma, balkon prostorný. Úklid a výměna ručníků a osušek denně, výměna ložního prádla každý druhý den. Chybí pouze sušák na prádlo a nejsou k dispozici plážové osušky.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Stravování formou bufetu. Bylo vždy všeho dostatek, neustále doplňovali prázdné mísy. Na snídaně výborný řecký jogurt s medem a oříšky. Jinak u obědu a večeře veliký výběr ovoce a zeleniny, chutné tzatziky a feta sýr, ryba každý den. Pití u jídla samoobslužně (víno, pivo, nealko). Na můj vkus bylo málo řeckých specialit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál hotelu ochotný a milý. Přímo u bazénu je k dispozici bar (cca. od 10:00 do 23:45- pivo, víno, nealko postmix, alkohol- vodka, gin, tequila, ouzo, brandy, atd., koktejly alko i nealko. Alkohol není ředěný, ale má menší obsah alkoholu. Káva s mlíčkem, čaj.) Pití je možné si vzít k bazénu i na pokoj. Hudba tam hrála po celý den. Obsluha u baru byla výborná.

Zde naštěstí prakticky nefunguje animační program :) Pouze dopoledne cvičení v bazénu, šípky, vodní polo, stolní tenis). Každý druhý týden tématický večer s hudou i tancem.

Přímo u hotelu je autobusová zastávka. Wifi zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je kousek od hotelu, nalevo oblázky, napravo písek, nebo písek + kamínky. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, ale my jsme leželi na písku nebo na oblázkách. Bohužel na pláži u hotelu nebylo žádné občerstvení, ani WC. Boty do vody nejsou potřeba. Při našem pobytu foukal poměrně silný vítr, ale vlny skoro žádné. Moře na šnorchlování báječné, různě ryby kolem vás.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Kusek od hotelu, nad plážemi jsou krásné skály, ze kterých je nádherný výhled. Doporučuji výstup do Tsampika monastery, je to asi hodina pěšky po skále (je nutná pevná obuv). Odtud je krásný výhled na Tsampika Beach. Centrum střediska je asi 10-15min pěšky, spousta taveren a obchodů.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Úžasná dovolená, nemáme co vytknout, nechápu negativní recenze.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání