Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Loutanis Hotel *** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 742x
Recenze se líbila: 330 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Fronta na oběd a večeři Fronta na oběd a večeři
  • Došel zákusek Došel zákusek
  • Výhled z pokoje na ulici Výhled z pokoje na ulici
  • Průzračné moře Průzračné moře
  • Jedna z pláží Jedna z pláží

Řecko samo o sobě krásné, ale dojem kazil tento hotel

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje docela hezké. Koupelna hrozná, sprchový kout bez závěsu, takže byla potopa. Ačkoliv vprostřed byl odtokový kanálek. Ručníky neměnili vůbec. Po vhození na zem nebo do sprchového koutu je slečna zvedla a pověsila zpět.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo nemělo chuť. Buď bylo přesolené, přepepřené nebo se nedalo jíst. Každý den těstoviny. Vepřové maso strašně tuhé. Když jste přišli cca 30min před koncem, tak už nebylo co si vzít. Personál nedoplňoval. Pouze dva druhy ovoce, žlutý a červený meloun, který byl vždy nedozrálý. Pečivo zaváží v osm hodin, takže před osmou dostanete pečivo z druhého dne. Hrozné fronty jak na jídlo, tak i na pití, kde Vám ho vydá obsluha, ovšem pouze jednu skleničku na osobu.

Rajčata nedozrálá a okurka stará.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Majitel protivný a neumí anglicky. Personál milý a vstřícný.

Ocenily jsme minibus, který jezdí na dvě pláže. Ovšem ty jsou vzdálené tak půl hodinky chůze.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláže jsou krásné, čisté a nepřeplněné. Moře průzračně čisté a teplé. Doporučuji šnorchl a brýle.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Měly jsem na voucheru výhled do zahrady. Ovšem ve finále byl na rušnou ulici, kde pořád jezdila auta, motorky, autobusy a kde ve 4 hodiny ráno vyváželi odpadky.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Strašný, už nikdy víc do tohodle hotelu. Řešily jsem s toto a mnohem víc s paní delegátkou a ve finále je vše v pořádku. Navíc to s námi řešila dva dny a vždy v rozmezí několika hodin. Vyberte si jiný hotel a určitě blíž pláže.

Neodpovídá to ***

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 68 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání