Napsat recenzi

Strašný

Recenze hotelu Virginia Family Resort **** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 771x
Recenze se líbila: 345 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Nikdy více. Jestli má někdo rozum tak tam nejezděte hotel strašnej, daleko k moři jídlo tragické , personál hrubost sama.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Špína

Strava a stravování  průměrně (4/5)

nepoživatelné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

na požádání zda nám uklidí špínu na pokoji nám bylo odovězeno at nejsem drzá že mají malo personálu

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

nejhorší v oklí , každý ujížděl z tohoto hotelu na jinou pláž

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

hrozný, odpadky

Celkový dojem  průměrně (4/5)

prní dny jsem tam probrečela kam jsem to jela, půjčili jsme si auto a odjížděli mimo hotel, prote si stejně musíte kupovat pití a jídlo na plaž tady neplatí aii inklusive, vodu nesmíte vzít na pláž..voda k pití zapáchala dezinfekcí nedala se pít. Celou dovolenou mam natočenou tu špíno jídlo plesnive špína na sklenkách talířích mastnota, vše zdokumentované. Vše předáno právnímu odděleni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 59
z 75 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva Kozlová: souhlasím - 18. 8. 2017 15:57

S touto recenzí naprosto souhlasím. Také jsme měli shodné problémy . reagovat

jana Rašíková: Re: souhlasím - 25. 9. 2017 9:39

Delegátka Veronika, vyřídila výměnu pokoje Vrátila jsem se z dovolené na Rhodosu Hotel Virginia, bohužel obrázky v katalogu neodpovídali skutečnosti.Po příjezdu nás ubytovali do jednoho pokoje 4 lidi, přitom jsme měli mít dva dvoulůžkové pokoje. Ráno nám to vyřídila delegátka. Moře blízko to ano ale z tak prudkého kopce že otec ani moře neviděl , jelikož v 76 letech tam nebyl schopen dojít, a to jsem si vybrala tento hotel v blízkosti pláže, Měli jsme all inclusive , bohužel se nedalo využít na oběd byly zbytky od snídaně, alko pouze vino a pivo, nealko se nedalo pít, bylo samá dezinfekce, při reklamaci u manažera hotelu mě sprostě odmítli , že je to běžné a proto jsme od druhého dne kupovali nealko a alko pouze v obchodě a obědy jsme nevyužili , jelikož to byla úroveň jak pro prasata - jídlo, ubrusy, čistota talířů. Výměnu ručníku jsem si po 4 dnech musela zajistit sama. Po této zkušenosti již zřejmě Řecko nenavštívím. A také to nedoporučuji. Jana Rašíková reagovat

Andrea Burešová: Re: Re: souhlasím - 8. 10. 2017 9:31

Máte pravdu jídlo pro prasata. Nikdy jsem to nezažila a byla jsem opravdu zklamana první dny jsem jen brečela.Opravdu by se tento hotel neměl nabízet. reagovat

Verča: naprostá spokojenost - 1. 11. 2017 15:20

Naprosto nesouhlasím! Já, má matka, další češi, dva páry byly naprosto spokojení. První dny byly zděšeni, co je čeká a naprosto nečekali. jídlo bylo luxusní, personál neuvěřitelně milý a usměvavý. Pokoje super- tedy ostatní páry říkali že měli hrozně malý sprchový kout, ale že to nevadí. My jsme měli mít dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, dostali jsme jen dvoulužkový. Ihned nám pokoj vyměnili na čtyřlůžkový a ještě nám přidali dětskou postýlku :D koupelna obrovská s vanou. Moře a pláž super, projeli i jsme i zbytek pláží a tata byla jedna z nejlepších. Kopec k moři sice je ale dlouhý tak sto metrů, nic strašného. já jsem si dokonce běhala pro vodu sváču a na záchod. Je pravda, že poblíž pláže a podél cest byly odpadky, ale to je bohužel dáno infrastrukturou. Za nás a naše spolucestující naprostá spokojenost. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání