Napsat recenzi

Dobrý hotel - katastrofa stravování !!

Recenze hotelu Virginia Family Resort **** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 1 147x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • použité nádobí nikdo neuklízel použité nádobí nikdo neuklízel
  • prázdno prázdno
  • vše na kousky ať je toho víc vše na kousky ať je toho víc
  • fronta na ...? fronta na ...?
  • pokoj v pořádku pokoj v pořádku
  • povadle kousky povadle kousky
  • nikde nic nikde nic

Resort se skládá ze dvou částí a to tří hvězdičkové a čtyř hvězdičkové ,bohužel s jedním stravovacím místem.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

ubytování standardní , odpovídající tříhvězdičkovému hotelu , čisté , pokojový servis v pořádku .

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hodně malá jídelna pro celý resort , kapacitně naprosto nedostačující . Nebylo si kam sednout, pokud byl stůl volný, byl plný použitého nádobí po předchozích strávnících a byli jsme nuceni si ho sami uklidit,stále něco chybělo : když byly příbory chyběly talíře a potom naopak , to samé bylo se sklem ať už na kompoty ,saláty nebo na pití .Když jsme vybojovali stůl , příbory a talíře a stoupli si do fronty na jídlo tak jsme většinou nevybojovali to co jsme chtěli ale to co zbylo a většinou nikdo nechtěl . Hotel vás bohužel donutí k velmi nedůstojnému chování a to bojovat o jídlo tvrdým způsobem . Ovoce bylo minimum a bohužel ještě nahnilé a jelikož ho byl nedostatek tak ho půlili nebo dokonce čtvrtili . Masa naprostý nedostatek , zeleninové saláty pouze konzetvy , čerstvé pouze krouhané zelí a cibule , rajčata asi neznají .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál zdvořilý , ostatní služby kromě stravování v pořádku . Zahradník se od rána vzorně staral o zeleň celý den. Animační programy žádné.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře čisté , pláž přijatelná a bez hudby , minimum lodí a vodních skůtrů, pláž čtyři minuty chůze od hotelu .

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

No klasika Řecko.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

A ž na to stravování , se kterým jsme se v této podobě ještě nesetkali , tak to ušlo .V hotelu je většina rusky mluvících klientů .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 59
z 75 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání