Napsat recenzi

úplně nenadchne, ale ani nezklame

Recenze hotelu Virginia Family Resort **** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 2 070x
Recenze se líbila: 546 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • menší relax bazén menší relax bazén
  • obytné prostory se zelení obytné prostory se zelení
  • větší bazén větší bazén
  • cesta na nejbližší pláž cesta na nejbližší pláž

Rodinná dovolená s dítětem. Po přečtení recenzí, na které po jistých zkušenostech celkem dáme, jsme se rozhodli pro dovolenou v tomto hotelu. Recenze nepíši, ale tím, že jsem využil názor cizích, okomentuji můj pobyt v hotelu na oplátku také.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj dostačující, dvojlůžko s přistýlkou. Klimatizace v měsíci srpnu zdarma, na pokoji lednička, konkrétně nám vše fungovalo. Pokoj , vždy uklizen, pravidelná výměna ručníků a ložního prádla. Víc jsem nečekal :) .

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo musím říct super, místních specialit dostatečná míra. Masožrouti si tu asi na své nepřijdou, ale ostatní si jistě pochutnají. Co musím vyzdvihnout jsou zákusky, ty byly fakt pecka. Saláty se obměňovaly a měly vyváženou chuť. Ryby pouze pangas, to mě trochu zklamalo. Z ovoce nejčastěji melouny, ty byly ok. Broskve jak tu někdo psal potlučené a vyjímkou nebyly ani plesnivé jadřince u jablek u nakrájeného ovoce, či půlených broskví. Úroveň stolování spíš špatná, potrhané a špinavé převleky na židlích, ubrusy ty byly měněny. Někdy řady kolem švédských stolů a taky na místo k sezení. Opravdu tu chybí taková ta pohoda spojená s jídlem. Na personálu šla vidět velká snaha, ale spíš to nemají managersky podchycené a chybí jim lidé. Úroveň jídla kazí opravdu úroveň stolování a to je veliká škoda. All inclusive pití, taková ta obyč kvalita, postmix a místní pálenky, víno jak my na Moravě říkámé : 1.Dá sa, 2.nedá sa, 3.dá sa pražákovi, tu je ta třetí kvalita. Kdo co chtěl, to dostal. Kolem oběda a večeře trochu řady, Bary jsou dva jeden u bazénu a druhý u jídelny. Před obědem se u bazénu podává ještě sváča.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál v pohodě snaživý a usměvavý . Program ani animace nečekejte. Zato jakýchsi nesmyslných dětských herních automatů dostatek. Dva kulečníky k mání. V hotelu půjčovna aut, nejmenší kára 50Eur na den. Využili jsme úroveň v pohodě. Obchody v dosahu, zvládnutelné pěšky. Doporučujeme návštěvu vesničky Lindos a motýlí vesnici.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Nejbližší pláž, jako by hotelová je spíš nic moc, cestou k pláži procházíte tak trochen smetištěm, za našeho pobytu to uklidili, ale místní si s tím velice rychle poradili a během dne začaly odpadky zase přibývat. Pláž písečná okraje pláže opět smeťák. Bez místa na převlečení a záchodů. Jeden ubohý kiosek s občerstvením. Už tu někdo psal že pláž je plná střepů. To je fakt, střepy jsou sice obroušené, ale je jich tu opravdu dost, to jsem ještě opravdu nikde neviděl, v moři navezené betony na kterých je alespoň nějaký život - dobré k šnorchlování. Komu by pláž nevyhovovala musí si trochu zajít. Moře čisté. K bazénu asi tolik někdo tu psal o tom chloru a měl pravdu, nemám tušení kolik se do malého bazénu toho sype, ale s tím půl kyblem chloru měl pravdu. Údržbu velkého jsem teda neviděl. Můj názor je asi takový, u bazénu se můžu válet v ČR, tady jsem přijel k moři.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Udržované, spíše hezké, pravidelné uklízené, myslím tím areál, zahradu hotelu, zbytek je fakt hegeš. Dětské atrakce, prolézačky v rozpadu.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Ještě jednou tu vyzdvihnu na závěr chutné jídlo. Komu by z nějakého důvodu vadil rusky či polsky mluvící turista ať raději zavítá jinam, jinak tu je slyšet spousta jiných národností, většina klientů ruská. Závěrem mi to připadá asi tak. - Co by jste za ty prachy chtěli :).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 75 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání