Napsat recenzi

Larisa Boutique & Resort - skvělý pobyt

Recenze hotelu Larisa Boutique Hotel (ex Lomeniz Blue) *** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 514x
Recenze se líbila: 262 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 4

Jeden z nejlepších pobytů na Rhodosu. S přítelem jsme byli velmi spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje čisté s pohodlnými postelemi, denní pokojová služba, WiFi signál silný (jak na pokoji tak na baru), balkon s výhledem na moře, televize a zdarma do každého pokoje propůjčují mobilní telefon s datovým připojením.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Náš pobyt zahrnoval All inclusive takže jídla jsme ochutnali až až. Švédské stoly neustále doplňované, strava velmi pestrá a hlavně zdravá! Vybral si tam jak každý masožravec, tak i milovníci salátů jelikož ovoce a zeleniny bylo vždy na výběr z mnoha druhů. Skvělé zákusky a zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Trochu jsme na pokoji postrádali více zásuvek jelikož tam byly tři z čehož dvě byly obsazené televizí a ledničkou. Nakonec jsme střídavě vypojovali ledničku a televizi. Personál snaživý, angličtina samozřejmostí.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotel má soukromou pláž s lehátky, která je hned u budovy. Dále také velký bazén. Klidné se skvělým výhledem a opravdu na jedničku.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Co se týče Řecka funguje to takhle všude.. V resortu a na plážích není co vytknout, čisto a bez ztráty kytičky. Jakmile se však lehce vzdálíte hotelu je to neskutečná špína. Řekové jsou zvyklí vyhazovat vše na silnice a vedle nich, to ale nelze dávat za vinu hotelu -tam nebylo ani smítky.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Velice vydařený pobyt. Opravdu doporučuji, před příjezdem jsme váhali jelikož stránky typu booking a tripadvisor neměly hodnocení na 10 ale spíše na 7 hvězd, ale my opravdu nenašli jediný stinný bod na naší dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Dotaz - 21. 7. 2018 9:44

Dobrý den. Chtěli bychom na Rhodos do nějakého klidného osamoceného hotelu a moc mě zaujala vaše recenze. Moc informací jsem o hotelu nenašla, je možné, že je uveden pod názvem Lykia (ne Larisa)? Která česká CK ho nabízí? Myslíte, že by byl vhodný i pro špatně chodící? Z jakého důvodu se vchází do moře z mola po schůdcích a ne přímo z pláže? Je dlouho mělko? Moc děkuji. Jana reagovat

Tamara: Re: Dotaz - 21. 7. 2018 16:32

Dobrý den, ano hotel určitě můžete najít pod názvem i Lykia, jelikož to je síť hotelů, pod kterou spadá. Také jsme recenzí na internetu nenašli mnoho proto jsem se chtěla podělit o pozitivní recenzi.:-) Nevím jestli bych úplně doporučila osobám s nějakým tělesným omezením, protože do pokojů se dle mého lze dostat jen po strmých schodech a nejsem si jistá jestli je někde skrytý výtah. To by šlo určitě dohledat přes cestovku. Jeli jsme s cestovní kanceláří B*** S***. Vstup po mole je z toho důvodu, že přímo břehu moře jsou ploché kluzké kameny po kterých se nedá chodit pokud je příliv, pouze při odlivu. Když pak vlezete do moře po schůdkách už tam nelze dosáhnout - je tam velká hloubka. Takže jen pro plavce. :)) reagovat

Jana: Re: Re: Dotaz - 23. 7. 2018 5:58

Moc děkuji za odpověď. Jedno patro bez výtahu by manžel i zvládl, horší je ten přístup do moře, to by pro nás nebylo. Tak budu hledat dál. reagovat

Kosová Ludmila: Re: Re: Re: Dotaz - 14. 8. 2018 10:57

V neděli jsme z dovolené přijeli...asi 150 m od hotelu je menší pláž oblázkovo-písečná s pozvolným vstupem do moře...pokud chcete lehátka,tak se tam bohužel platí...ale koupání je tam super...nashledanou Kosová reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání