Napsat recenzi

Hotel Princess Flora

Recenze hotelu Amira Hotel Rhodes *** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 899x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojenost - viz níže.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

S ubytováním jsme byli spokojeni, byli jsme v l. poschodí (II. podlaží) přímo u bazénu, pokoj č. 711. Slunce tam nepřišlo celý den ani na balkon. Dobře umístěný pokoj pro vedra.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Ještě teď držíme dietu z přejídání. Jídlo chutné - řecká kuchyně - hlavně perfektně upečená masa, hodně zeleninových příloh. Vždy bylo z čeho vybrat jak u snídaně, obědu a zejména večeře, které byly nejlepší. A pizza u bazénu neměla chybu. Sice pivo přechlazené, ale vždy jsme chvíli počkali, než se trochu ovlažilo. A u koktejlů jsme si přáli méně ledu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Denně uklizeno, česká barmanka moc ouzem nešetřila. V jídelně okamžitý odnos použitého nádobí.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Chodili jsme k moři na vzdálenější pláž (přes drahý hotel) asi půl km. Moře ( záliv )klidné,

(měli jsme sebou teploměr - teplota vody 24 stupňů), velmi čisté. Jen příště bych si vzala sebou boty do vody. Jsem trochu víc háklivá na kamínky. A i právě proto bylo moře velmi čisté. Ve městě Rhodos jsme potkali turisty z Česka, kteří byli z opačné strany ostrova. Byli nespokojení, příšerně velké vlny, písčitá pláž a tím i kalné moře.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

U bazénu perfektní. Velký prostor, všechny lehátka (bylo jich opravdu dostatek) byly umístěny na udržovaném trávníku. Ač jezdíme hodně k moři, tak perfektní odpočinkové místo u bazénu se jen tak nevidí. Chodíte po trávníku, jen u bazénu je pruh dlažby.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Spokojenost. Je to v podstatě předměstí hlavního města Rhodos. 2 obchodní domy úplně vedle, kde seženete všechno. Do města jede každou půlhodinu autobus - cena je dosti vysoká 1.80 Euro. Cena je zřejmě podle pásem, protože do Faliraki z Rhodosu to bylo jen za 2,20 Euro (to bylo o cca 20 km) dále. Tady se to dalo ujít i pěšky (asi 3 - 4 km), ale při frekvenci a čistotě u silnice a hlavně našem věku (cca 70 let ) jsme raději volili autobus - přímo u hotelu zastávka. V Rhodosu jsme turistiku využili k návštěvě Akropolisu - hora Schmidt - asi 3 km z centra. Nenechte si ujít - sportovní dráha z 2. století před našim letopočtem (něco jako v Delfách) a také divadlo? Bylo to divadlo??? Nebo se tam kdysi učilo řečnickým projevům (to by potřebovali i někteří dnešní politici). Na tuto horu Schmidt

se dá přijet i městskou dopravou, autobusem s odkrytou střechou, nebo turistickým vláčkem,ale to není ono. A rhodoský hrad, opravený Italy, ten také nemá chybu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 42
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání